hondamı,astramı.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
g ve h kasa astra ile önceki iki kasa civic karşılaştırırsak astradan şaşmam fakat yeni kasa civic çok güzel hem iç hem dış hem performans olarak bide konuda astranın sert süspansiyonlu olduğu söylenmiş bende 1.6 comfort var ve çok rahat ve yumuşak biraz daha yüksek olsa arazi aracı bile olur :) hondalar da çok güzel ama accord olmadıkca opellll

honda başka abi:D

bmw

Sonuç olarak Astra Sedan başarılı süspansiyon sistemi, daha geniş bagajı, zengin fiyat seçenekleri ve az tüketimi ile rakibini az farkla olsa da geçmeyi başarıyor. Civic Sedan, Astra karşısında güçlü ve atak motoru, iç mekandaki konforu, güzel görüntüsü gibi artıları bulunsa da küçük bagaj ve fiyatlandırma gibi eksiler yüzünden geride kalıyor.

Akadaşım 2009 model honda civic hacback 1.8 aldı.honda araçlarında garanti 6 sene.alman araçlarında garanti 2 sene.6 sene garantide avantaj bence.ve araçta tam full direksiyondan f1 vitesli

Akadaşım 2009 model honda civic hacback 1.8 aldı.honda araçlarında garanti 6 sene.alman araçlarında garanti 2 sene.6 sene garantide avantaj bence.ve araçta tam full direksiyondan f1 vitesli

Ben 6 sene (ya da 150.000 kilometre, hangisi önce dolarsa) garantiyi bir pazarlama taktiği, bir yanıltmaca olarak görüyorum. Bu 6 sene boyunca araca yetkili servis dışında bir el değmemesi gerekiyor. Bu da firma için 6 yıl boyunca sarf malzeme satacağı garanti bir müşteri demek. Düşünsenize bu süre zarfında fren balatanız bitecek, debriyaj balatanız bitecek, klima gazınız bitecek vs vs. Sarf malzeme sayıldığı için bunları garanti karşılamayacak ve garanti nedeniyle özel servise de gidemeyecek, yetkili servise gidip 2 kat para vereceksiniz. Bakımlara vereceğiniz extra ücretler de cabası.

astra kadar donanımı aynı fiyata sunabilirse honda alınabilir ancak h kasa elegance-cosmo fiyatına jant kapaklı honda almam açıkçası....

Ben 6 sene (ya da 150.000 kilometre, hangisi önce dolarsa) garantiyi bir pazarlama taktiği, bir yanıltmaca olarak görüyorum. Bu 6 sene boyunca araca yetkili servis dışında bir el değmemesi gerekiyor. Bu da firma için 6 yıl boyunca sarf malzeme satacağı garanti bir müşteri demek. Düşünsenize bu süre zarfında fren balatanız bitecek, debriyaj balatanız bitecek, klima gazınız bitecek vs vs. Sarf malzeme sayıldığı için bunları garanti karşılamayacak ve garanti nedeniyle özel servise de gidemeyecek, yetkili servise gidip 2 kat para vereceksiniz. Bakımlara vereceğiniz extra ücretler de cabası.

:good::good:katıldım bu fikre

iki markanın da yeni modellerini sürmedim ama görüntü olarak sedanlarda honda, hb lerde astra diyorum.

Geri