iç temizlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seko40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çözüm çok..oksiyle de yapan var biraylada silen var...

ben uğurun dediği gibi anam babam usülü yapıyorum,ister amway ın loc diye bir ürünü var onla,birde kimse inanmaz temizliğine ama sıcak su az bulaşık deterjanı ve hacı şakir...bir fırça+sünger veya lif gibi birşeyle tertemiz olur...en son iyi durulayacaksınız yanlız..veya meguiars ın genel temizleyicisi var ondan ml ile satılıyor diye duymuştum ondan alırsınız ama soluması biraz zararlı sentetik...teybin konsol vs gönül rahatlığı ile sıkılıyor..

o zaman amway evde olcaktı onunla bi girişeyim burdan size haber ederim sonucu

İmzandaki o dolanan böceği gerçek sanıp vuracam valla bir gün ama monitöre zarar gelmesinden korkuyorum :D
yanlız ben vurdum :D ama çok kötü hissettim sonra kendimi...
dedim mınınınkakofudumun sineeeeeeeğeee ,çattt...sonradan anlamış oldum :D

Ben koslayla temizledim iki kez. herhangi bir sıkıntı olmadı. yanlız benim döşeme GL döşemesi açık gri.

bende arka koltuklarda geçen yaz çok eşya taşımıştım bir de ıslak deniz şortu ile arkadaşlar oturmuştu sağolsunlar (!) çok leke yaptı... Sonax ın köpüğü işe yaramadı oxi action ı nasıl kullandıınız detaylı anlatabilir misiniz ya da forumumuzda anlatılan bir konu varsa link'de olur...

bende arka koltuklarda geçen yaz çok eşya taşımıştım bir de ıslak deniz şortu ile arkadaşlar oturmuştu sağolsunlar (!) çok leke yaptı... Sonax ın köpüğü işe yaramadı oxi action ı nasıl kullandıınız detaylı anlatabilir misiniz ya da forumumuzda anlatılan bir konu varsa link'de olur...

Off hocam ne yaptın sen ya ıslak deniz şortu ile nasıl izin verdin oturmalarına :( ben bile eski aracım 307 de denizden çıktıktan sonra araca binip sürmeden evvel plaj havlusu sererdim koltuğa iki kat sererdim havluyu hemde ki hiç bir ıslaklık olmasın diye :cool:

Yalnız ondan daha beteri paspas deniz kumu içinde kalırdı :D

Geri