karambole geldi, altınıza deniz şortu serin gençler dedim ama nafile... öyle sırıl sıklam değildi tabi şortları ama beyaz beyaz deniz tuzu izi kaldı işte...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karambole geldi, altınıza deniz şortu serin gençler dedim ama nafile... öyle sırıl sıklam değildi tabi şortları ama beyaz beyaz deniz tuzu izi kaldı işte...
bedava yaptırmışsın vallaen güzeli halı yıkama makinası ve cosla sıvı oxi denemek lazımama tabi her söylenenede kulak asmayın arap sabunu dediler sildim 4 Ay araba arap sabunu gibi koktu miğdem bulanıyordu bininceKardeşim akdenizin denizi deniz değil tuz yuvası mübarek bilen bilir Ben neredeyse denizin içinde güneş gözlüğü takacak hale geldim o kadar tuzdan denizden kafayı çıkarır çıkarmaz gözler haşlanmaya başlıyor Düşün artık insan vücuduna bu etkiyi yapıyorsa arabanın koltuklarına neler yapmaz
Neyse bence sen detaylı iç temizliğe ver aracını ancak o şekilde temizlenir
Benim eski 307 de pas lekesi vardı koltukta detaylı iç temizliğe verdim mis gibi yaptılar fabrikadan ilk çıkmış gibi oldu ama 1 gün arka koltuklar olmadan 1 günde araçsız gezdim ama değdi gerçekten
Fiyatımı ? O zaman kampanya yapmıştı yıkamacı 3M ürünlerinden oluşan ürünlerle temizlediler aracımı
Detaylı iç temizlik + Boya Koruma + Motor Temizliği ve Koruma 120 TL ye yaptırmıştım
harbiden bedava...vazgeçtim boya + motor korumayı hakkıyla içini kazısa 120 lira iyi yani...
kardeşim ben bu zamana kadar sattığım tüm ama tüm arabalara hasta olmuştur millet.. ne koku ne bir kül tanesi görürsünSanada şart iyi bir detaylı iç temizlik şimdi nasıl sigara kokusu sinmiştir arabana
kardeşim ben bu zamana kadar sattığım tüm ama tüm arabalara hasta olmuştur millet.. ne koku ne bir kül tanesi görürsün
hatta alıcının yanında 10 dakkada 3 sigara içmişliğim olurda,diyolar abi bu kadar sigara içiyon bu arabada nasıl içmiyosun diyor bazılarıda yooo o biçim içiyorum diyorum da inanmıyorlar
kül toz sigara kokusu evde arabada dahil titizimdir