iç temizlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seko40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karambole geldi, altınıza deniz şortu serin gençler dedim ama nafile... öyle sırıl sıklam değildi tabi şortları ama beyaz beyaz deniz tuzu izi kaldı işte...

karambole geldi, altınıza deniz şortu serin gençler dedim ama nafile... öyle sırıl sıklam değildi tabi şortları ama beyaz beyaz deniz tuzu izi kaldı işte...

Kardeşim akdenizin denizi deniz değil tuz yuvası mübarek bilen bilir :D Ben neredeyse denizin içinde güneş gözlüğü takacak hale geldim o kadar tuzdan denizden kafayı çıkarır çıkarmaz gözler haşlanmaya başlıyor :D Düşün artık insan vücuduna bu etkiyi yapıyorsa arabanın koltuklarına neler yapmaz :)

Neyse bence sen detaylı iç temizliğe ver aracını ancak o şekilde temizlenir

Benim eski 307 de pas lekesi vardı koltukta detaylı iç temizliğe verdim mis gibi yaptılar fabrikadan ilk çıkmış gibi oldu ama 1 gün arka koltuklar olmadan 1 günde araçsız gezdim ama değdi gerçekten ;)

Fiyatımı ? O zaman kampanya yapmıştı yıkamacı 3M ürünlerinden oluşan ürünlerle temizlediler aracımı

Detaylı iç temizlik + Boya Koruma + Motor Temizliği ve Koruma 120 TL ye yaptırmıştım :D

Kardeşim akdenizin denizi deniz değil tuz yuvası mübarek bilen bilir :D Ben neredeyse denizin içinde güneş gözlüğü takacak hale geldim o kadar tuzdan denizden kafayı çıkarır çıkarmaz gözler haşlanmaya başlıyor :D Düşün artık insan vücuduna bu etkiyi yapıyorsa arabanın koltuklarına neler yapmaz :)

Neyse bence sen detaylı iç temizliğe ver aracını ancak o şekilde temizlenir

Benim eski 307 de pas lekesi vardı koltukta detaylı iç temizliğe verdim mis gibi yaptılar fabrikadan ilk çıkmış gibi oldu ama 1 gün arka koltuklar olmadan 1 günde araçsız gezdim ama değdi gerçekten ;)

Fiyatımı ? O zaman kampanya yapmıştı yıkamacı 3M ürünlerinden oluşan ürünlerle temizlediler aracımı

Detaylı iç temizlik + Boya Koruma + Motor Temizliği ve Koruma 120 TL ye yaptırmıştım :D
bedava yaptırmışsın valla:)en güzeli halı yıkama makinası ve cosla sıvı oxi denemek lazım:)ama tabi her söylenenede kulak asmayın arap sabunu dediler sildim 4 Ay araba arap sabunu gibi koktu miğdem bulanıyordu binince :)

harbiden bedava...vazgeçtim boya + motor korumayı hakkıyla içini kazısa 120 lira iyi yani...

Ben halı yıkama makinesiyle birlikte koslayı denedim.Koltuklar koyu renk gri olunca pek fark edilmiyor ama makinenin içinden çıkan su bildiğiniz türk kahvesi kıvamındaydı.Havalar biraz daha ısınsın tekrar yapacağım.

Sanada şart iyi bir detaylı iç temizlik şimdi nasıl sigara kokusu sinmiştir arabana :D
kardeşim ben bu zamana kadar sattığım tüm ama tüm arabalara hasta olmuştur millet.. :) ne koku ne bir kül tanesi görürsün :)

hatta alıcının yanında 10 dakkada 3 sigara içmişliğim olurda,diyolar abi bu kadar sigara içiyon bu arabada nasıl içmiyosun diyor bazılarıda yooo o biçim içiyorum diyorum da inanmıyorlar :)
kül toz sigara kokusu evde arabada dahil titizimdir :)

kardeşim ben bu zamana kadar sattığım tüm ama tüm arabalara hasta olmuştur millet.. :) ne koku ne bir kül tanesi görürsün :)

hatta alıcının yanında 10 dakkada 3 sigara içmişliğim olurda,diyolar abi bu kadar sigara içiyon bu arabada nasıl içmiyosun diyor bazılarıda yooo o biçim içiyorum diyorum da inanmıyorlar :)
kül toz sigara kokusu evde arabada dahil titizimdir :)

İçerim ama kokutmadan diyorsun yani :rakir:

sonax ın ürünleri de güzel.
özellikle lokal lekelere karşı yakından spreyli modelinden uygulanırsa güzel sonuçlar alınır.
evde de kullandım :) halı üzerine çay, vişne suyu falan döktüm. kullandım çok güzel çıkardı eser yok :)

Geri