- Konuyu Başlatan
insignia nın turbosunu büyütmüşlerdi bi videoda hasta olmuştum
paylaş bizimle gökan beraber hasta olalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
insignia nın turbosunu büyütmüşlerdi bi videoda hasta olmuştum
Opis bayisinden sipariş verdik öyle bi sorun yaşayacağımı sanmıyorum hısım akraba eş dost ahbap hep orda
Çağrı bu gösterdiğin resimdeki arac hiç ama hiç güzel olmamış.Çok zorlama bir opc olmuş.Birincisi o içinden taşan egzostlar berbat,jantlar 18 inc edition jantı ve bu body kite son derece sade ve ufak kalmış,son olarakta arac edition olduğu için lastiklerle çamurluk arasında en az 5 parmak boşluk var bu da sportif görünümü bozuyor.Bu aracı alan adamın arabaya en az 4 lük yay takması lazım.Uzun lafın kısası diadavidof kardeşimizin aracı bence daha güzel olacak ve o body kitin hakkını veren aksesuarlarla donanmış bir aracın bütünlüğünü taşıyacak(19 in jantlar,alçaltılmış flexride şasi,opc panjur...gibi)Malesef ilk olamadınız
fotolar İzmir Arkas'da çekilmiş.
daha büyüklerini bulursam eklerim.
OPC bilincinde olan kullanıcılar olması ne güzel birşey
biz alırken bayi OPC Line'dan bile bahsetmedi
benimde ozamanlar internetle aram iyi değildi, araştırmamıştım...
20 yaşımdayım, ben olsam bende alırdım birazda beğeniyle alakalı.
hatta şuan 21 yaşında, Hyundai Coupe'den Insignia'ya geçen arkadaşım var
edition dan opc olmaz!!!
Çağrı bu gösterdiğin resimdeki arac hiç ama hiç güzel olmamış.Çok zorlama bir opc olmuş.Birincisi o içinden taşan egzostlar berbat,jantlar 18 inc edition jantı ve bu body kite son derece sade ve ufak kalmış,son olarakta arac edition olduğu için lastiklerle çamurluk arasında en az 5 parmak boşluk var bu da sportif görünümü bozuyor.Bu aracı alan adamın arabaya en az 4 lük yay takması lazım.Uzun lafın kısası diadavidof kardeşimizin aracı bence daha güzel olacak ve o body kitin hakkını veren aksesuarlarla donanmış bir aracın bütünlüğünü taşıyacak(19 in jantlar,alçaltılmış flexride şasi,opc panjur...gibi)
Emre bu araca dışarıdan daha ne gibi parca takabilirsin merak ettim doğrusu,Alacağın arac ağzına kadar dolu olacak ona rağmen takacak aksesuar bulmuşsun.çok iyi bi çalışma yürütüyorum,gercekten tek olacak bi insignia istiyorum bunu sakın kibir olarak düşünmeyin şu hayatta bir otomobil zevkim var bundada olmuşken bana özel herkeste var ama bende ki tek demek istiyorum,bir sürü parça siparişi veriyorum arabanın gelmesiyle eş zamanlı gelecek olan iyi bir çalışma olacak daha önceden opel astram honda accordum nasıl tek diyebildiysem (resimlerini paylaşabilirim)bunada diyecem inşallah verdiğiniz destek için allah razı olsun ufacık bir iyi niyet bile o arabda haktır!
Emre bu araca dışarıdan daha ne gibi parca takabilirsin merak ettim doğrusu,Alacağın arac ağzına kadar dolu olacak ona rağmen takacak aksesuar bulmuşsun.