İçimizi Rahatlatalım!

Opis bayisinden sipariş verdik öyle bi sorun yaşayacağımı sanmıyorum hısım akraba eş dost ahbap hep orda:)

teşekkürler

insallah bahsettiginiz eşiniz dostunuz konya yolndaki opiste değildir ordaki bayanlar beni opelden sogutmustu elimzide bunlar var diyip müşteriyi sallamıyordu :)

aracınız hayırlısıyla gelsinde fotolarını siteye koyarsınız bende kopyalıp opana gönderecegim:)

ayırca arkas ın yaptıgı rezillik o ekszoları öle müşteriye vermemişlerdir insallah editiona da opc olmamıs

Son düzenleme:
Malesef ilk olamadınız :D :D

2e4xbht.jpg

55mrz7.jpg

1z6wker.jpg

fotolar İzmir Arkas'da çekilmiş.
daha büyüklerini bulursam eklerim.

OPC bilincinde olan kullanıcılar olması ne güzel birşey
biz alırken bayi OPC Line'dan bile bahsetmedi :mad:
benimde ozamanlar internetle aram iyi değildi, araştırmamıştım...

20 yaşımdayım, ben olsam bende alırdım :D birazda beğeniyle alakalı.
hatta şuan 21 yaşında, Hyundai Coupe'den Insignia'ya geçen arkadaşım var :D
Çağrı bu gösterdiğin resimdeki arac hiç ama hiç güzel olmamış.Çok zorlama bir opc olmuş.Birincisi o içinden taşan egzostlar berbat,jantlar 18 inc edition jantı ve bu body kite son derece sade ve ufak kalmış,son olarakta arac edition olduğu için lastiklerle çamurluk arasında en az 5 parmak boşluk var bu da sportif görünümü bozuyor.Bu aracı alan adamın arabaya en az 4 lük yay takması lazım.Uzun lafın kısası diadavidof kardeşimizin aracı bence daha güzel olacak ve o body kitin hakkını veren aksesuarlarla donanmış bir aracın bütünlüğünü taşıyacak(19 in jantlar,alçaltılmış flexride şasi,opc panjur...gibi)

Çağrı bu gösterdiğin resimdeki arac hiç ama hiç güzel olmamış.Çok zorlama bir opc olmuş.Birincisi o içinden taşan egzostlar berbat,jantlar 18 inc edition jantı ve bu body kite son derece sade ve ufak kalmış,son olarakta arac edition olduğu için lastiklerle çamurluk arasında en az 5 parmak boşluk var bu da sportif görünümü bozuyor.Bu aracı alan adamın arabaya en az 4 lük yay takması lazım.Uzun lafın kısası diadavidof kardeşimizin aracı bence daha güzel olacak ve o body kitin hakkını veren aksesuarlarla donanmış bir aracın bütünlüğünü taşıyacak(19 in jantlar,alçaltılmış flexride şasi,opc panjur...gibi)

çok iyi bi çalışma yürütüyorum,gercekten tek olacak bi insignia istiyorum bunu sakın kibir olarak düşünmeyin şu hayatta bir otomobil zevkim var bundada olmuşken bana özel herkeste var ama bende ki tek demek istiyorum,bir sürü parça siparişi veriyorum arabanın gelmesiyle eş zamanlı gelecek olan iyi bir çalışma olacak daha önceden opel astram honda accordum nasıl tek diyebildiysem (resimlerini paylaşabilirim)bunada diyecem inşallah verdiğiniz destek için allah razı olsun ufacık bir iyi niyet bile o arabda haktır!

çok iyi bi çalışma yürütüyorum,gercekten tek olacak bi insignia istiyorum bunu sakın kibir olarak düşünmeyin şu hayatta bir otomobil zevkim var bundada olmuşken bana özel herkeste var ama bende ki tek demek istiyorum,bir sürü parça siparişi veriyorum arabanın gelmesiyle eş zamanlı gelecek olan iyi bir çalışma olacak daha önceden opel astram honda accordum nasıl tek diyebildiysem (resimlerini paylaşabilirim)bunada diyecem inşallah verdiğiniz destek için allah razı olsun ufacık bir iyi niyet bile o arabda haktır!
Emre bu araca dışarıdan daha ne gibi parca takabilirsin merak ettim doğrusu,Alacağın arac ağzına kadar dolu olacak ona rağmen takacak aksesuar bulmuşsun.

Emre bu araca dışarıdan daha ne gibi parca takabilirsin merak ettim doğrusu,Alacağın arac ağzına kadar dolu olacak ona rağmen takacak aksesuar bulmuşsun.

:)
modifiyede sınır yok die boşa demiyolar işte
eğer garanti olayını çözersem direk blowoff ve açık hava filtresi düşünüyorum irmcherin orjinal spooileri var çok güzel o geliyor üst tarafı sunroffla beraber cam tavan olacak orjinal insignia 5 kollu spor jant üzerinde geliyor ama başka bi jant daha beğendim,yay konusu var bide ama bu flexiride olayı anladığım kadarıyla yaya gereksinim duymayacağım bilmiyorum kardeş işte yapacaz bişeyler bu birde chip olayı var bunun onuda araştıracam daha...

Jant değiştirmek istiyorsan insignianın 19 inc opc jantını satmaya başladılar,haberin olsun.Senin arac birebir opc olur bu jantla.
22958407kzl.jpg

22958407l60.jpg

abi bu jantlarla 1e1 olamaz :D arabanın yumuşak hatlarına bu jant çok sert duruyor

Insignia için eğer düşünürsen çin malı ekranlar var,
6 farklı marka var, biz club olarak araştırıyoruz, en iyisi hangisiyse ona karar vereceğiz.
DVD800'den fazla olarak hem daha detaylı navi olacak, hem dvd izleme imkanı verecek, diğer dvd800de olan tüm özellikleri destekliyor. şuan serviste bir araç var, onun üzerinde deniyorlar, turn-push çalıştırmayı deneyecekler.

sen DVD800 siparişi geçmişsin ama eğer düşünürsen aklında bulunsun.

Geri