Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar en sagdaki TR plakali beyaz arac veya GT plakalı kırmızı sahibleri hangileriniz? gunduz farlarinin rengini oyle yapmak istiyorum kimse ciksin ortaya yardim etsin ) bu arada sanirim GT plakali kırmizidaki daha acik bi turuncu TR plakali beyaz aractaki turuncu daha koyu... sahiplerinin yardimini rica ediyorum
Arkadaslar en sagdaki TR plakali beyaz arac veya GT plakalı kırmızı sahibleri hangileriniz? gunduz farlarinin rengini oyle yapmak istiyorum kimse ciksin ortaya yardim etsin ) bu arada sanirim GT plakali kırmizidaki daha acik bi turuncu TR plakali beyaz aractaki turuncu daha koyu... sahiplerinin yardimini rica ediyorum
TR plakali arac benim.bende transparan turuncu folyo var ama folyonun amaci turuncu ampullerin gunduzde belli olmasi icin gece sadece ampulle yine resimdeki goruntuyu veriyor.ampulleride aksaryda is bankasinin alt kosesinde ufak bu dukkan var sadece ampul satiyo tanesini 5 tl den ordan temin edebilirizsiniz hemen bitisigindeki dukkandada 5 tl ye montaj 15 tl ye is bitti