Ynt: İkinci El Fiyat Politikası Oluşturalım
Olur eğer katılım olursa bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Olur eğer katılım olursa bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
markopasa86 link' Alıntı:Olur eğer katılım olursa bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
markopasa86 link' Alıntı:Yalnız şunu da yazayım, araçlarımızın 2.el piyasasını canlı ve yüksek tutmak istiyorsak, öncelikle forumda yazdığımız yorumlara biraz dikkat edelim, bütün motorlar için ''çok katı'' yorumlar yazmaktan kaçınalım...
eketen link' Alıntı:sayın2300
siz liste fiyatı bugün için en ucuz 47500 olan bir aracı ocak ayı gibi 38bin in altına alacaksınız demek. Siz hiç araç alım satımı yaptınız mı önce bir kendinize sorun. Dediğiniz empatiyi kendinize yapın satıcı olarak size böyle uçuk zırva bir teklifle gelen kişiye ne dersiniz. Arkadaşa hayal gücü demişsinizde sizdeki bu hayalperestlik tasavvur bile edilemez. Siz bu mantıkla ya gider rezil bir araç alır şu fiyata aldım diye mutllu olursunuz ya da ha aldım ha alıcam ocak tı marttı aralık tı diye kendinizi avutursunuz. Sahibinden den verdiğiniz örneklemeler emeklediğinizin göstergesi. Neyin kıyasını yapıyorsunuz. Henüz bir yaşında bile olmayan aracı satanlar niye satar hiç düşündünüzmü? Ben gidip sıfır araç alacağım ve 500 km sonra 8-10bin zararına satacağım üstelik plaka vergi masrafları da hariç. Önder arkadaşımız sunduğu öneri ile aracın piyasasının gereksiz düşmemesini hedeflemiş. Siz ise nereden ölü eşek bulurum, insanların kartalını kargaya çeviririm onun derdine düşmüşsünüz. Size sorarım; sizce bu ülkedeki tek akıllı siz misiniz?...