Ynt: İkinci El Fiyat Politikası Oluşturalım
volvo, astra gibi ikinci eli kuvvetli bir araç değil.
volvo, astra gibi ikinci eli kuvvetli bir araç değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2300 link' Alıntı:ikinci eller söylediğim fiyat kadar düşecektir meraklanmayın. opelden vazgeçtim gibi. volvoya bakıyorum, müthiş temiz fiyatıda çok iyi bir volvo buldum. bayramdan sonra kucağımda olacak inşallah maşallah. herkese iyi bayramlar.
2300 link' Alıntı:ikinci eller söylediğim fiyat kadar düşecektir meraklanmayın. opelden vazgeçtim gibi. volvoya bakıyorum, müthiş temiz fiyatıda çok iyi bir volvo buldum. bayramdan sonra kucağımda olacak inşallah maşallah. herkese iyi bayramlar.
Hee 2 aya ikinci el astraları beleş dağıtacaklarmış.2300 link' Alıntı:ikinci eller söylediğim fiyat kadar düşecektir meraklanmayın. opelden vazgeçtim gibi. volvoya bakıyorum, müthiş temiz fiyatıda çok iyi bir volvo buldum. bayramdan sonra kucağımda olacak inşallah maşallah. herkese iyi bayramlar.
akın link' Alıntı:astranın ikinci elinin ocakta bu kadar düşeceği saçmalığüını kim nasıl ve nereden uydurduysa... bayta bir saçmalamış ben sıfır alıp tepe tepe kullanıp 10 bin km sonra aldığımdan fazlasına satmıştım..... astranın özellikle de dizelinin ikinci eli çok ama çok kuvvetli !
O kişi istediğini diyebilir ama boş konuşuyor. 3 mesaj atmış daha gelmiş burda insanları kışkırtıyor.HaKaN link' Alıntı:şöyleki herkes istediği aracı istediği bir fiyata almakta özgür
ister volvo alırsınız, ister mercedes, isterse fiat ama biz burada astracıyız onu da unutmamak lazım
parantez açayım çoğu kişinin imrenerek baktığı ve alamadığı sadece bakmakla yetindiği araçtan bahsediyorum
biz ya da başka birisi astranın ikinci eli 30 bin tl ye düşse desek düşücek mi sanki
xylent link' Alıntı:[quote author=2300 link=topic=1845.msg44944#msg44944 date=1314896261]
ikinci eller söylediğim fiyat kadar düşecektir meraklanmayın. opelden vazgeçtim gibi. volvoya bakıyorum, müthiş temiz fiyatıda çok iyi bir volvo buldum. bayramdan sonra kucağımda olacak inşallah maşallah. herkese iyi bayramlar.
+1 Volvo nun bir modeli olduğundan sağlam bir araç olabilir, ancak şekil olarak bana hitap etmeyen bir araç. Scirocco çok daha güzel bence. Ama zevk meselesi tabi 045thumbsup2300 link' Alıntı:C30 beğenmeyen arkadşalar var olabilir