İlginç bir durum?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bugün aractan birşey almak için indim, anahtarı unutmuşum, sonra kapı kolunu anahtar yok siniriyle bir iki kez çektim bıraktım, bir de ne göreyim teyp in ışıkları yanıyor. Acaba teybi mi unuttum dedim, anahtarı aldım geldim ışık sönmüş... :) Anladım ki kapı kolunu açmak için zorladığımda teyp ışıkları yanıyor. Bu normal mi?

Ynt: İlginç bir durum?

Teybe dikkat etmedim ama el freni lambasi yaniyor. Manyagin biri butun gun kapilari yoklasa akumuz biter mi acaba  :D

drcoach link' Alıntı:
Teybe dikkat etmedim ama el freni lambasi yaniyor. Manyagin biri butun gun kapilari yoklasa akumuz biter mi acaba  :D

Bu kısmını hiç düşünmemiştim. Bunu bilerek yapmış olamazlar. İnsan o ışıkları görünce arabanın yanından ayrılmaz. Yapmasaydın daha iyiydi. Acaba pasif alarm falan devreye girer mi ki biraz daha zorlasak? Bizim arkadaşın Hyundai Accent inde vardı. Korna kesik kesik ötmeye falan başlıyordu. Bu bir uyarı ışığı olmalı sonuçda... Yapma oynama demek istiyor olabilir araba...

Arka bagaj kapağını açmak için butona bastığınızda da yanıyor kapılar kilitliyken aracın özelliğiyle ilgili normal bir durum bak kurcalama kızıyorum diyor  31agryyy

005hihih
niko22 link' Alıntı:
Arka bagaj kapağını açmak için butona bastığınızda da yanıyor kapılar kilitliyken aracın özelliğiyle ilgili normal bir durum bak kurcalama kızıyorum diyor  31agryyy

Bende 1.3 Cosmo var yine forumumuzda okuduğum yazılardan sonra dikkat ettim bu gibi durumlara,
aracı kilitleyip çıktıktan sonra el frni ışığı yanıyor alarm ışığım yanıp sonuyor.

Geri