ilginç bir ilan

bir arkadaşım geçen sene dizel 2007 punto aldı 21000 liraya.Aldı devir teslim oldu 1 hafta sonra kasko yapacakken önceden araştırmadığından arabanın pert kaydını buldular geri veremediler arabayı,araştırdık,kullanan şirketi bulduk araba refujden atlayıp alttan sağlam darbe almış.4 lastik ve jant eğrilmiş,önden darbe almış motorda büyük hasar varmış vs.vs.ama ne boya da ne de kaportada gram kusur bulamadık.kaportasını on yere göstrerdiler,boya badana yoktu.ilandaki aracı görünce yaşadığmız bu olay aklıma geldi.

Peki, kasko yapılmaması dışında nasıl sorunlar vardı araçta? Ya da sorun var mıydı diyelim...

aracın kaportasında,içinde,tavanında ,kaputunda hiçbir sorun yoktu hocam.kazadan sonra 4 tane afilli çelik jant takmışlar alt takımı toplayıp koymuşlar pazara...
(ben baktığımda jantlardan işkillenmiştim,tam galerici işiydi,allama pullama harekatı dedim içimden) bizim arkadaşta jantlara kapıldı galiba her neyse arabanın şasesinde ve gidişinde bir farklılık olduğunu sıfır punto alıp 4 yıl kullanan başka bir arkadaş farketmiş ama alan arkadaş çokk hevesliydi diyememiş.belli bir hızdan sonra stabilitesini kaybettiğini tabiri caizse kıçının başının ayrı oynadığını söyledi..

Değil gözünü; kulağını, burnunu, ağzını v.s. dört açmak gerekiyor araç alırken.

Gerçi sıfır araçlar bile boyalı çıkarken ikinci elde bu tip şeylerin olmasını bir nebze normal karşılıyorum.

benim arkadaşımada oldu kaldırıma vurdu alttan arabaya gelince airbag açtı pert kaydı var arabada ama hiç degişen boya yok :) araç ford fiesta

nevşehir plaka:) neyse özgeçmişini söylemeyım sımdı rajona ters:)

Geri