Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracımı geçen sene aralıkta almıştım üstadlarbir yıl oldu aldığımda geçen sene istanbul daha soğuktu ve kapalı alanda değilde açık alanda park ederdim aracı ozamanlar hiç böyle bir sorunum yoktu. Bu sene kapalı otoparkta ve çokta soğuk olmayan bir yerde duruyor akşamları aracım Ne olduysa boğaz kelebeğini temizlettikten sonra oldu ama bu tesadüf olamaz bence devir yavaş yavaş düşüyor eskiden birden düşerdi ses seda yoktu
Boğaz kelebeği okadar pislenmiştiki zarar vermeden tornavidayla kazıdılar birazını hatta ama sprey sıkıldığını hatırlamıyorum benzinli bir bölmeden güzelce temizledi onu biliyorum
Çıkarıp temizlediler boğaz kelebeğini ama çıkarılan bölüme hiç müdahale etmediler sadece boğaz kelebeğini temizlediler adaptasyon falan yapmadılar taktılar tamam dediler
günaydın forum bugün sabah baktım ve inceledim aracı sıkıntı kaput içinde değil resimde gösterdiğim bölümden geliyordu ses kaputta o ses gelen bölüme hafif bastırınca ses gidiyor ama bırakınca sanki tam oturmuyor ve sanki orada bir pervane varda ona hafif değiyor gibi ses çıkarıyor haliyle o titreşimli seste içeriye geliyor fakat orda herhangi bir aksam yok anlam veremedim sesin nerden geldiğini