Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motordan çıtırtı tarzı ses alıyorsan egsoz manifoldunun eli kulağında demektir. kontrol ettirmeni öneririm. vectralarda setapxxx arkadaşımın dediği gibi sekonder hava pompası çalışıyor. korkmayın, çalışsada, çalışmasa da )
somacan teşekkür ederim sana senin sayende o gıcık cızırtıdan kullandım bütün sorun manifolttaymış manifoltu değiştirdim artık seside inceldii çok teşekkür ederim sana beni büyük bir dertten kurtardın yalnız biraz pahalıymış manifolt bana toplam 200 ytl ye maal oldu
arkadaşlar bi arkadaşımın 97 model vectra gls sinde aynı ses var.benzin pompasından geldiği söylendi serviste.belki bununla ilgilidir.arka koltuğun altına dikkat edin ordan gelioyorsa benzin pompası.
rica ederim, elimden geldiğince, her zaman. boşuna servislere gidip öpülme.
ankarada olsan sana 75-100 ytl arası hallettirirdik. neyse, bi daha aklında olsun
yagmurcini' Alıntı:
somacan teşekkür ederim sana senin sayende o gıcık cızırtıdan kullandım bütün sorun manifolttaymış manifoltu değiştirdim artık seside inceldii çok teşekkür ederim sana beni büyük bir dertten kurtardın yalnız biraz pahalıymış manifolt bana toplam 200 ytl ye maal oldu