benim ik hatırladığım bizim 90 model doğan L ydi onda öğrendim zaten kullanmayı simdiye diyorum baba keşke satmasaydın arkadan çekiş bmw gibi yanlanırdı onla bide çok genişti boyda kısa o zaman ilk kullanırken ayaklaırm zor yetişiyodu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim ik hatırladığım bizim 90 model doğan L ydi onda öğrendim zaten kullanmayı simdiye diyorum baba keşke satmasaydın arkadan çekiş bmw gibi yanlanırdı onla bide çok genişti boyda kısa o zaman ilk kullanırken ayaklaırm zor yetişiyodu
Erdem benden çok yaşayacaksın. Ben de mazideki eski arabalarımızla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Eklediğim resim ilk aracımız. 1966 yılında İtalya'da çekilmiş. 64 Taunus 17 m TS. Renkli olan resmini arıyorum. Bulunca sizlerle paylaşacağım. Eskiler unutulmuyor.Geçmiş işte insan unutamıyor,unutuncada ansızın karşısına çıkıyor işte.şimdi commodere ye motor arıyoruz inşallah buluruz.20m ford yada aynı 2.5 düz 6 silindir motor bulursak arabayı yürütücez hayırlısıyla bu arada herkesin mazisin de bir record yatıyormuş bunu da öğrenmiş olduk
Erdem benden çok yaşayacaksın. Ben de mazideki eski arabalarımızla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Eklediğim resim ilk aracımız. 1966 yılında İtalya'da çekilmiş. 64 Taunus 17 m TS. Renkli olan resmini arıyorum. Bulunca sizlerle paylaşacağım. Eskiler unutulmuyor.