İlk göz ağrımız ve diğerleri !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e.sarı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim ik hatırladığım bizim 90 model doğan L ydi onda öğrendim zaten kullanmayı simdiye diyorum baba keşke satmasaydın arkadan çekiş bmw gibi yanlanırdı onla bide çok genişti boyda kısa o zaman ilk kullanırken ayaklaırm zor yetişiyodu :D

erdoganceylan_yollarda_rastladiklarimiz_349.jpg

pedere sordum 1964 model bir rekord varmış bizdede sene 1983 te almış 1986 da satmış hayal meyal hatırlıyorum resimdeki araç bize ait değil alıntı

Son düzenleme:
bizde de 2 adet 84 model REKORD vardı.biri 2.0s biri 2.0i idi..bir tanesine 16 yıl bindik. tık demedi... harika araçlar... 3'er milyardan sattık:D

Geçmiş işte insan unutamıyor,unutuncada ansızın karşısına çıkıyor işte.şimdi commodere ye motor arıyoruz inşallah buluruz.20m ford yada aynı 2.5 düz 6 silindir motor bulursak arabayı yürütücez hayırlısıyla:) bu arada herkesin mazisin de bir record yatıyormuş bunu da öğrenmiş olduk :D

benim ik hatırladığım bizim 90 model doğan L ydi onda öğrendim zaten kullanmayı simdiye diyorum baba keşke satmasaydın arkadan çekiş bmw gibi yanlanırdı onla bide çok genişti boyda kısa o zaman ilk kullanırken ayaklaırm zor yetişiyodu :D

bilge yaşın daha 16 şimdi yetişiyormu ayakların? marifetmiş gibi anlatma bunları forumlarda!.. kaliteyi düşürmemen temennisiyle!.. saygılar!..

Geçmiş işte insan unutamıyor,unutuncada ansızın karşısına çıkıyor işte.şimdi commodere ye motor arıyoruz inşallah buluruz.20m ford yada aynı 2.5 düz 6 silindir motor bulursak arabayı yürütücez hayırlısıyla:) bu arada herkesin mazisin de bir record yatıyormuş bunu da öğrenmiş olduk :D
Erdem benden çok yaşayacaksın. Ben de mazideki eski arabalarımızla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Eklediğim resim ilk aracımız. 1966 yılında İtalya'da çekilmiş. 64 Taunus 17 m TS. Renkli olan resmini arıyorum. Bulunca sizlerle paylaşacağım. Eskiler unutulmuyor.
taunusnu1.png

Erdem benden çok yaşayacaksın. Ben de mazideki eski arabalarımızla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Eklediğim resim ilk aracımız. 1966 yılında İtalya'da çekilmiş. 64 Taunus 17 m TS. Renkli olan resmini arıyorum. Bulunca sizlerle paylaşacağım. Eskiler unutulmuyor.

Hep beraber yaşıyalım güzel abim.Dediğim gibi bir anda karşıma çıktı bende sizlerle paylaşmak istedim.Sizinde 17m ford da ayrı bir güzel.fordun biraz modellisi 26m di sanırım onu kullanmıştım zıpkın gibi bir arabaydı valla.Bizde de 3 resim var birtaneside bu işte birde 56 chevrolet var ama onun resmini bir türlü bulamıyorum kafayı yicem siyah beyaz bir resim.beykozda taksi plakalıydı ama kim bilir nerde resmi.bulursam bende sizlerle paylaşıcam hemen...

taunusnu1.png

savaş abi bu taunustan ıspartada okurken hergün görüyordum! Adam aracına resmen gözü gibi bakıyor.. o kadar güzelki sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi :) keşke bikaç fotosunu alsaymışım o zaman!..

forever eski kasa.yeni kasalara hep bir soğukluğum vardır

1-Lacivert Ford Taunus1.6 1988 [1990da almıştık.]
2-Beyaz Ford Taunus 1.6 1993 (valilikten almıştık makam arabası olarak takla atmış çıkmıştı.)[1994de almıştık]
3- Renault12 1974 Sari[1996da almıştık]
4- Skoda Favorit GLX 1994 Kırmızı 1.4 [1998 de almıştık 2005in sonunda sattık]
5- Honda Civic 1.6es 2006 titanyum sarısı[2005in sonunda aldık devam...]

geçmiş ve şuan gelecek ne getircek bilmeyiz...

Geri