ilk kez opele ne zaman bindiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan torsion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eniştenin opel rekordu vardı hala var kula bile gitmiyordum köye götürmüşti beni 120 başmıştı acayip hızlı gelmişti bana bizim pederde o zaman dodge kamyonet vardıda :)

bizde asagıdakinden vardı. yıl 1967-68. ben 2-3 yaslarında iken kaputuna oturmusum, resmim var. bizimki bej rengi idi. hey gidi... babam adamcagız demek ancak 12-13 senelik araba alabilmis o zaman (topragı bol olsun).

opoly50.jpg

motor ozelliklerine bakın :) :

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Specification[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1950 Opel Olympia[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Engine[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4 cylinder 1488cc[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Power[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]37 hp @ 3500 rpm[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Transmission[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3 speed column change[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Chassis[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Unitary[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Suspension[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Coil front, leaf rear[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Brakes[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Drum[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Top speed[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]112 km/h[/FONT]

Serkan, benden daha opelci yoktur herhalde burada :)

3 yaşımdayken 1984 rekord

21.06.2005 üniversite sınavımdan bir gün sonra aldık ve ben üniversiteiliyim ayıptır söylemesi neyseeee heralde en yeni opelci benim burdaaa ilk opelimiz resimdeki aracım bundan sonrada opel olur inşalllahhh

neo allah rahmet eylesin babanı ne guzel opele bınmışsın ya sonuçta.

sene 1984 yaş 4 babamda o zaman opel rekord vardı tek kapı kırmızı vay be neydi öle....

3 aylıkken pederin askonasına nihahahAahaa :D o gün araba yanmıs ne saman mevzu acılsa serkan 3 aylıkdı bır askonam vardı dıye baslar peder bey n
hahahahaHAHa

2004 te ehliyetimi ilk aldım.Babam 2000 corsa almıştı ilk bana.Arabayı evde tek kullanan olduğum için.Bir müddet sonra aile arabası olarak araba babama ufak geldi ve gitti bi Opel Combo aldı.Hala biniyoruz işte :D

Geri