Ilk Konu Benden Opelinizi Nekadar çok Seviyosunuz Yazin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla üzerinde bir çizik görsem gözlerim dolar.:(

Ben arabama bin tane laf edip homurdanıp duruyorum, sonra gidip başka bir araba kullanıyorum, bakıyorum aslında seviyormuşum yahu. Kavgalı aşk gibi.

vallahi alanyada albea kiralayıp bindikten sonra arabama bi okadar daha bağlandım

Pazar AkŞamlari Arabami Garaj Birakip Kİlİtlerken Bİr Tuhaf Oluyorum . Yazik Dİyorum Arabacik Benİ Özleyecek 5 GÜn Yanliz Kalacak Vs.vs.

93 Opel Vectra A 2,0 GL
95 Opel Vectra A 2,0 16V GT
98 Opel Vectra B 2,0 16V GT
01 Opel Astra G NB 1,6 16V CD
98 Opel Vectra B CD ( By MEH33 )

öncesinde reno 21 manager vardı ama ben ilk vectramızı çok seviyodum bide astrayı çok sevdim... ben opeli çok seviyorum ve sanırım sırada ya 2,2 Vectra c Active Select var yada 2,2 omega active select var...

Opelimize aşığız sevdamız büyük...

Aslında ben opeli sevmiyodum ama doğum günümde gelen Astra F'e binene kadar :D Gelecek yıl vectra gelmesi konusunda baskılarım devam ediyor :D:D:D

Daha önce bir çok arabam oldu ama hiç birinde Opel'de aldığım zevki alamadım. İlk Opelim; ilk gözağrım. Bazen içinde bile yatasım geliyor. Ona sahip oluncaya kadar çok iç geçirmiştim. Aynısından İstanbul'da arkadaşımda vardı. Gün geldi çattı, Opel aşkım ona sahip olduğumda daha bir alevlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri