ilk motor temizliğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ilk motor temizliğim

Maşallah kardeşim, emeğine sağlık  045thumbsup

ulas79 link' Alıntı:
Maşallah kardeşim, emeğine sağlık  045thumbsup

teşekkür ederim Ulaş abim :)

kısmetse bir sonra ki hedefim koltuklar ve zemin tekliflere ve önerilere açığım  capo

ozgun88 link' Alıntı:
teşekkür ederim Ulaş abim :)

kısmetse bir sonra ki hedefim koltuklar ve zemin tekliflere ve önerilere açığım  capo
koltuk için yazı bekle kosla kalı deterjanı bu işi çok iyi yapıyor ama hava biraz sıcak olmalı ki çabuk kurusun koltuk.

hakan eline sağlık güzel olmuş,bi ara benim motorada bi el atıver ;D

WD40 bazı yumuşak kauçuk ürünlerinde sertleşmeye, bazı plastiklerde de çatlamaya neden olur, bu ürünün amacı  pas çözmek, su iticilik ve yağlamadır üstelik yanıcıdır.  exclaim

special_Yeah
on numara olmuş elinize sağlık, benimde aklıma düşürdünüz şu yağmurlar geçsin bende yıkamaya girişecem...  ;)

ulas79 link' Alıntı:
koltuk için yazı bekle kosla kalı deterjanı bu işi çok iyi yapıyor ama hava biraz sıcak olmalı ki çabuk kurusun koltuk.

Tamam abi o zaman yaz uygulamalarımıza bunu ekleyelim

Kasım Çınar link' Alıntı:
hakan eline sağlık güzel olmuş,bi ara benim motorada bi el atıver ;D

Sağol Kasım Abi :) canın sağolsun abi yaparız ne demek :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
WD40 bazı yumuşak kauçuk ürünlerinde sertleşmeye, bazı plastiklerde de çatlamaya neden olur, bu ürünün amacı  pas çözmek, su iticilik ve yağlamadır üstelik yanıcıdır.  exclaim

Abi o bir nevi ön ayak yardımcı eleman bize köpükle üzerinden geçip hemen siliyorum. Wd40 üzerinde pek kalmıyor. Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim  special_Yeah

Bi yerde wd40 ile zift çıkaran hatta aracı komple silen olduğunu okumuştum 1 yıl oldu bi sıkıntı yok diyordu

ercan_0636 link' Alıntı:
special_Yeah
on numara olmuş elinize sağlık, benimde aklıma düşürdünüz şu yağmurlar geçsin bende yıkamaya girişecem...  ;)

Teşekkür ederim :) Ercan Abi tavsiye ederim sonucu görünce insan yorgunluğunu unutuyor :)

Geri