Ynt: ilk motor temizliğim
Maşallah kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş
Maşallah kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdarg3__ link' Alıntı:arkadaşlar merhaba. bu motor yıkama işi bana hep soğuk gelmiştir. genel bir önyargı motoru mümkün oldugunca yıkamamak gerektiğini söylerler. ben 3 senedir hiç yıkamadım haliyle görüntü çok iç açıcı değil. bu iş için basınçlı su mu kullanıyorsunuz. veya bunu yapmak için motorun hangi aksamlarını kapatmamız su almasını önlememiz gerekiyor. bilgilendirirseniz bende bi ara yaza doğru girişim yapmayı düşünüyorum selamlar.
harunhoca link' Alıntı:valla güzel temizlik olmuş, pırıl pırıl olmuş, elleriniz dert görmesin.
mtaner link' Alıntı:Maşallah kardeşim ellerine sağlık çok güzel olmuş
ozgun88 link' Alıntı:benim malzemelerimi yazmıştım ve kesinlikle tazyikli su ile yıkama işine girmedim girmeyi de mecbur kalmadıkça düşünmüyorum şayet bu işe girecekseniz beyin,akü ve sigorta aksamını kapatmanızı öneririm sayın NumberZOne yaptığı gibi http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=10128.45 bu linkte açıkca görebilirsiniz
birde yazın kuşadası'na yolunuz düşerse gelin birlikte yaparız izmir yakın yer
ASTRA0724 link' Alıntı:10 numara 5 yıldız güzel günlerde kullanın elinize sağlık
harunhoca link' Alıntı:Çok güzel araba.
wave61 link' Alıntı:greatt