Fiyatı, ergonomi, içi, hiç bir yorum yapmak istemiyorum.
Fakat ben cin ali bile çizemezken bu arkadaşın böyle bir şey yapması. Hoşuma gitti. Yorumlar çok sert hobi veya değil. Her körün ve topalın bir alıcısı bir satıcısı vardır. Eleştiride bir yere kadar.
Lütfen ismi ile dalga geçmeyiniz.
Örnek
Mercedes = Almanyada genelde kaşar tabiri ettiğimiz bayan isimleridir.
Lamborgini = bildiğin traktör
Opel: dikiş makinesi ve bisiklet üreten bir firma, "O" dikiş makinesini içindeki Z ise makinenın hızını temsil ediyor
Ferrari: İtalyanca'da 'nalbant' demektir.
WOLKSWAGEN: Alman halk arabası (Hit'ler tüm almanların bine bileceğin bir araba yapın emrini vermişti) WV sürücüleri Hitlerin mirasına biniyor.
ŞAMİL: hakim olmak,vakıf olmak, kapsamak,kaplamak
Şamil yukarıdaki örneklere göre bence daha anlamlı kalıyor. en azında ETOX'dan iyidir. Şimdi sanayide bunun daha iyisini yapıyorlar vs vs diyorsunuz. ama bir tanesi de çıkıp bu adam gibi arabasını tescil ettirmemiş. Bu arada kendine çok güvenen varsa yapsın. Onunla dalga geçelim biraz.
Ben de beğenmedim aracı daha önce dediğim gibi RC araçlar gibi üzerine CAP yapmış gibi geldi. Fakat eleştirileriniz çok kırıcı olabilir. İşte bunun yüzünden Türkiye halen yerinde sayıyor. Üretecek hiç bir şeyimiz yok. Asmanın en iyisi Türkiye de üretilir ama fransızlar sahip çıkar, Zeytinin en iyisi Türkiye çıkar fakat Yunanlılara mal edilir.
(Not: arabayı yapanı tanımam etmem bunlar kişisel görüşlerim)
Saygılarımla