İlk Performans Türk Aracı Şamil Sizlerle...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne kadar bu projenin yapanı tarafından reklam olarak üretildiysede Türk ekonomisine bir katkısı olabileceğine inanmasamda.

burda arabasına bir ampül takım 40 saat reklamını yapıp arabayı üretmiş ve onu alkışlamış arkadaşlarında dalga gecer nitelikteki yazılarınada katılmıyorum.

ekonomik teknolojik vatana millete hayrı konuları ayrıca tartışılır ve eleştirilmesi gerekenler eleştirilir.

Fiyatı, ergonomi, içi, hiç bir yorum yapmak istemiyorum.

Fakat ben cin ali bile çizemezken bu arkadaşın böyle bir şey yapması. Hoşuma gitti. Yorumlar çok sert hobi veya değil. Her körün ve topalın bir alıcısı bir satıcısı vardır. Eleştiride bir yere kadar.

Lütfen ismi ile dalga geçmeyiniz.
Örnek
Mercedes = Almanyada genelde kaşar tabiri ettiğimiz bayan isimleridir.
Lamborgini = bildiğin traktör
Opel: dikiş makinesi ve bisiklet üreten bir firma, "O" dikiş makinesini içindeki Z ise makinenın hızını temsil ediyor
Ferrari: İtalyanca'da 'nalbant' demektir.
WOLKSWAGEN: Alman halk arabası (Hit'ler tüm almanların bine bileceğin bir araba yapın emrini vermişti) WV sürücüleri Hitlerin mirasına biniyor.
ŞAMİL: hakim olmak,vakıf olmak, kapsamak,kaplamak

Şamil yukarıdaki örneklere göre bence daha anlamlı kalıyor. en azında ETOX'dan iyidir. Şimdi sanayide bunun daha iyisini yapıyorlar vs vs diyorsunuz. ama bir tanesi de çıkıp bu adam gibi arabasını tescil ettirmemiş. Bu arada kendine çok güvenen varsa yapsın. Onunla dalga geçelim biraz.

Ben de beğenmedim aracı daha önce dediğim gibi RC araçlar gibi üzerine CAP yapmış gibi geldi. Fakat eleştirileriniz çok kırıcı olabilir. İşte bunun yüzünden Türkiye halen yerinde sayıyor. Üretecek hiç bir şeyimiz yok. Asmanın en iyisi Türkiye de üretilir ama fransızlar sahip çıkar, Zeytinin en iyisi Türkiye çıkar fakat Yunanlılara mal edilir.

(Not: arabayı yapanı tanımam etmem bunlar kişisel görüşlerim)

Saygılarımla

Son düzenleme:
bunu alıp c20let koyacaksın :) sonra ver allah ver

maliyet 50 bin tl. hoppala 50 bın lıraya s2000 var :)

Fakat ben cin ali bile çizemezken bu arkadaşın böyle bir şey yapması. Hoşuma gitti. Yorumlar çok sert hobi veya değil. Her körün ve topalın bir alıcısı bir satıcısı vardır. Eleştiride bir yere kadar.

Örnek
Opel: dikiş makinesi ve bisiklet üreten bir firma, "O" dikiş makinesini içindeki Z ise makinenın hızını temsil ediyor
WOLKSWAGEN: Alman halk arabası (Hit'ler tüm almanların bine bileceğin bir araba yapın emrini vermişti) WV sürücüleri Hitlerin mirasına biniyor.

Şamil yukarıdaki örneklere göre bence daha anlamlı kalıyor. en azında ETOX'dan iyidir. Şimdi sanayide bunun daha iyisini yapıyorlar vs vs diyorsunuz. ama bir tanesi de çıkıp bu adam gibi arabasını tescil ettirmemiş. Bu arada kendine çok güvenen varsa yapsın. Onunla dalga geçelim biraz.

Ben de beğenmedim aracı daha önce dediğim gibi RC araçlar gibi üzerine CAP yapmış gibi geldi. Fakat eleştirileriniz çok kırıcı olabilir. İşte bunun yüzünden Türkiye halen yerinde sayıyor. Üretecek hiç bir şeyimiz yok. Asmanın en iyisi Türkiye de üretilir ama fransızlar sahip çıkar, Zeytinin en iyisi Türkiye çıkar fakat Yunanlılara mal edilir.

Saygılarımla

:good::good::good::good:

Hemde çok defa verildi...

Konular birleştirildi, buradan devam

Örnek

Saygılarımla

Arkadasa kesınlıkle katılıyorum bence emege saygı yapılan bu arac ıcın cok kotu yorumlar gelmıs begenmeyebılırsınız hosunuzada gıtmeyebılır ama bunu yapan bırısı var onemlı olan bakın BİRisi var oda türk herseyın bı baslangıcı olmalı ıyı yada kötü...

he bu arada 2 fırmada ben elklıyım

renault ve peugeot bunlar kurucularının soyısmıdır
pejo aslında testerecı levhacı
renault baklavacıdır

Geri