İlk Performans Türk Aracı Şamil Sizlerle...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
etox çok güzel görünüyor..

tamamı türk malı spor otomobil var. ismi etox, kurtlar vadisinin eski sponsorlarından ve polat yerimdarın vw transporterini modifiye eden ertex firmasının üretimi.

125 Hp güç üreten motoru, diesel olup 1500cc hacimdedir. ayrıca çift hava yastığı ve abs frenide var. Fiyatı ise şamile ve diğer spor otomobillere göre gayet makul, tanıtım için şimdilik ve sadece 85.000YTL. Daha önce 150.000YTL idi, yani kaçmaz bu fırsat..

İşte tamamı türk malı bir otomobil var, üstelikde spor otomobil.. Hadi bakalım sat opelini de al bu canavarı. aha buda sitesi; http://www.etox.com.tr/index_tur.html

Ben 85.000 lira verip alırım. Sen ne yapacaksın? Aracında görülen bayrağı indirecek misin?

tamam gayet güzel helal olsun bizim insanalrmzda bişiler yapıyo ama 330 bin ytl biraz abartı kaçmış ama yinede güzel

etoxu ben begendim valla gelecegi olabilir o aracın belki bizde bi marka sahibi oluruz şamil yalan olurda bn etoxu desteklerim hiç degilse uretilmişi motoru şanzumanı war(((etoxun elinden tutmalı devlet

Kardeş; utanacak sıkılacak birşey yok,yazılanlar hakikat.Utanması gereken sen ben yada biz değiliz , evvela aklıevvellik edip fiberden döktüğü maketi,fotoşopla allayıp pullayıp 330.000 YTL isteyen işbu şahıs utansın..

Akabinde İlk Türk Uçağını imal eden ,yüzlerce türk uçağını ispanyaya mısıra satan Nuri DEMİRAĞı siyaseten alaşağı edebilme adına milletin kaderiyle oynayan İSMET İNÖNÜ (www.nuridemirag.com) utansın; akabinde DEVRİM OTOMOBİLİNİN çatır çatır çalıştığını bildiği ve gördüğü halde , hürriyet gazetesinin abd uşaklığı yaparak olaydan iki gün sonra (çünkü ertesi günkü başlıklar Devrim otomobilinden övgüyle bahsediyor,benzin olayını anlatmıyordu, ta ki abdden talimat gelene kadar) başsayfasına yazdığı yazılara boğun eğen; toplam 5 adet üretilen bu otomobillerin acilen yakılarak ve dinamitlenerek yok edilmesini emir buyuran Cemal GÜRSEL ve o zamanki pek çok gazetenin (güya türkçü-milliyetçi) sahibi SEDAT SİMAVİ utansın; hatta ters dönsünler mezarlarında, sızlasın kemikleri....

Şu koca Milleti bunun gibilerinden medet umacak hale düşürdükleri için huzur bulmasınlar..
:alkis: :alkis: :alkis:

tamamı türk malı spor otomobil var. ismi etox, kurtlar vadisinin eski sponsorlarından ve polat yerimdarın vw transporterini modifiye eden ertex firmasının üretimi.

125 Hp güç üreten motoru, diesel olup 1500cc hacimdedir. ayrıca çift hava yastığı ve abs frenide var. Fiyatı ise şamile ve diğer spor otomobillere göre gayet makul, tanıtım için şimdilik ve sadece 85.000YTL. Daha önce 150.000YTL idi, yani kaçmaz bu fırsat..

İşte tamamı türk malı bir otomobil var, üstelikde spor otomobil.. Hadi bakalım sat opelini de al bu canavarı. aha buda sitesi; http://www.etox.com.tr/index_tur.html

Ya söylemiyim söylemiyim diyodum..Ağzına sağlık..

allah aşkına kim 330000ytl veripte böyle bir araba alırki? bakarmısınız araba resmen fiberden yapılmış. bence bunu alacağıma calibra turbo alırım daha iyi. enazından opel güvencesi var:)

Anlamadığını değilde ısrarla anlamak istemediğini düşünüyorum..Burda kolpa dediğim sadece şekil verilmiş fiberin 330,000 ytl'ye satışa çıkarılması..motor yok.mekanik yok.arabanın içi bile yok..He diyosaki sen ver o parayı bana ben bunun motorunu bilmemnesini döşemesini yapar 2 sene sonra arabayı veririm sana ona bişe diyemem..Yoksa çalışana üretene saygımız sonsuz..

weber sportscar f1...
bu hafta otohaber alanlar görmüşlerdir, araç tamamen fiberden fiyatı 1.5 milyon YTL üzerinde...

malzeme mukavemetinin çeliğe ve al alaşımlara göre aynı olduğu ancak ağırlık konusunda çok daha hafif olması nedeniyle fiber günümüzde spor otomobiller başta olmak üzere bir çok modelde kullanılmakta..
bmw M3 tavanı fiberden..

bildiğim kadaryıla da Şamil için şase, motor, vites kutusu aktarma organları gibi tüm mekanik aksam için teknik veriler mevcut ve araç için sipariş olduğunda üretilebilir durumda..

DESTEK YERİNE KÖSTEK KANIMIZDA VAR HER HALDE

weber sportscar f1...
bu hafta otohaber alanlar görmüşlerdir, araç tamamen fiberden fiyatı 1.5 milyon YTL üzerinde...

malzeme mukavemetinin çeliğe ve al alaşımlara göre aynı olduğu ancak ağırlık konusunda çok daha hafif olması nedeniyle fiber günümüzde spor otomobiller başta olmak üzere bir çok modelde kullanılmakta..
bmw M3 tavanı fiberden..

bildiğim kadaryıla da Şamil için şase, motor, vites kutusu aktarma organları gibi tüm mekanik aksam için teknik veriler mevcut ve araç için sipariş olduğunda üretilebilir durumda..

Sanırım bu araçtan bahsediyorsunuz..

04weberfasteronemo3.jpg

15weberfasteronezw1.jpg

08weberfasteronepo7.jpg

07weberfasteronepo7.jpg

28weberfasteroneuh4.jpg

Geri