SATILIK Ilk sahibinden satılık 2020 Astra j 1.4

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ersin_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ersin_35

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Siteyi ziyaret et
2020 model 73.000 km de olan aracım satılık. Aracım manuel vites, kaza boya yok. Üzerinde ekstra olarak tesla ekran var. Ruhsata işli lpg bulunmakta. 2 ay önce dört lastiği hankook marka değişti. Aracımda en ufak sorun yok. Zaten memnunum ve tereddüt yaşıyorum. Yerine grandland almayı düşünüyorum. Fiyat olarak 850.000 TL diyorum.

Ekli dosyalar

• 20241028_140924.webp
    20241028_140924.webp
    359.1 KB · Görüntüleme: 4
2020 model 73.000 km de olan aracım satılık. Aracım manuel vites, kaza boya yok. Üzerinde ekstra olarak tesla ekran var. Ruhsata işli lpg bulunmakta. 2 ay önce dört lastiği hankook marka değişti. Aracımda en ufak sorun yok. Zaten memnunum ve tereddüt yaşıyorum. Yerine grandland almayı düşünüyorum. Fiyat olarak 850.000 TL diyorum.
Hayırlı satışlar Ersin bey. Şu anda öyle saçma bir ikinci el piyasası var ki, ilan verdiniz mi bilmiyorum ama ilana verdiğim aracın muadili ilanların fiyatları benim yazdığım fiyatın yaklaşık 50-100bin₺ üzerinde ve verilen teklifler de fiyatımın 50-100bin₺ altında geliyor. Yani ben ölü fiyata versem, tekrar araç almak için en az 100bin₺ zararı göze almam gerekiyor. Bunlardan sebep satıştan vazgeçmenin eşiğindeyim şu an.

• Beğen
Tepkiler: Ersin_35
Hayırlı satışlar Ersin bey. Şu anda öyle saçma bir ikinci el piyasası var ki, ilan verdiniz mi bilmiyorum ama ilana verdiğim aracın muadili ilanların fiyatları benim yazdığım fiyatın yaklaşık 50-100bin₺ üzerinde ve verilen teklifler de fiyatımın 50-100bin₺ altında geliyor. Yani ben ölü fiyata versem, tekrar araç almak için en az 100bin₺ zararı göze almam gerekiyor. Bunlardan sebep satıştan vazgeçmenin eşiğindeyim şu an.
Ömer bey aynen öyle saçma bir piyasa var. Benim aracın benzerine 900 bin TL ve üstü yazanlar var. Hani kim ne tutturursa modunda. Bir tanıdığım aracına 1525 yazıp 1400 den sattı. Bende bakarım olmaz ise yapacak bisey yok satmam. Zaten memnunum. Emin olun 1,75 TL/km de yakıyor. Arıza yok sıkıntı yok. Kullanmaya devam ederim.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
850.000 TL ye verdim aracı. Piyasa çok karışık. 900 bin diyende var. Abartıp 1 milyon tl diyende.
Opelden ayrılmak istemiyorum. Hedefimde grandland var ama bellide olmaz.

• Beğen
Tepkiler: monsieur
hayırlı olsun. araç daha fazla da eder değer olarak ama şu ortamda iyi satmışsınız.

• Beğen
hayırlı olsun. araç daha fazla da eder değer olarak ama şu ortamda iyi satmışsınız.
Sagolun. Yeni aracı da aldım. Sıfır 1.2 grandland gs aldım daha dogrusu kapora verdim. Pazartesi gibi nasipse teslim alacağım

Sagolun. Yeni aracı da aldım. Sıfır 1.2 grandland gs aldım daha dogrusu kapora verdim. Pazartesi gibi nasipse teslim alacağım

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.

• Beğen
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
Sagolun teşekkürler. Konfor ve yol tutuş olarak şüphem yok ama motor ve tüketim olarak acabalarim var. Insallah iyi olur

• Beğen
Tepkiler: Guven
Sagolun teşekkürler. Konfor ve yol tutuş olarak şüphem yok ama motor ve tüketim olarak acabalarim var. Insallah iyi olur
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1.2 puretech motorun bildiğim tek handikapı yeni düşük hacimli turbo beslemeli motorların çoğunda olduğu gibi yağ içinde çalışan triger kayışı, triger kayışı değişim aralığı biraz kısa olmak zorunda.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1.2 puretech motorun bildiğim tek handikapı yeni düşük hacimli turbo beslemeli motorların çoğunda olduğu gibi yağ içinde çalışan triger kayışı, triger kayışı değişim aralığı biraz kısa olmak zorunda.
Cok sagolun. Motor konusunda 2022 sonrası pekcok revizyon yapıldığı söyleniyor. Ozellikle bakıma dikkat etmek ve tavsiye edilen yağı kullanmak hayatı konular gibi duruyor. Motor derken sorun olarak 1.4 astra j den sonra performans noktasında bana verecekleri. İşin gerçeği deneme sürüşü yapmadım. Yorumlar çok kötü değil. Ozellikle şanzıman ile uyumlu çalıştığı yönünde. Küçük bir ilçede oturuyorum ve aracı genellikle hafta sonu veya uzun yolda kullanıyorum. Bu kullanım türünde tüketimin beni uzmeyecegini düşünüyorum. Gerçi astra j lpg li idi ondan sonra illaki maddi olarak fazla olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
Geri