arkadaşım Alper var bu işleri yapıyor o tavsiye etti.Güzel işçiliği var, benim iş yerimede yakın sağolsun ilgilisi alakasıda güzel. tanıyorsunuz herhalde
Tanıştık bakalım müsait olduğunda bırakacağım 2-3 gün falan kalır benim araç onda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım Alper var bu işleri yapıyor o tavsiye etti.Güzel işçiliği var, benim iş yerimede yakın sağolsun ilgilisi alakasıda güzel. tanıyorsunuz herhalde
Paylaşımınızı beklerim mutlaka...arkadaşım Alper var bu işleri yapıyor o tavsiye etti.
Tanıştık bakalım müsait olduğunda bırakacağım 2-3 gün falan kalır benim araç onda.
canlı canlı görürsün hocamPaylaşımınızı beklerim mutlaka...
Oo bunu öğrendiğim iyi oldu bende bugün seramik için görüştüm birkaç yerle ama hava soğuk boya koruma gibi ömrü kısa olabilir diye düşündüm doğru tahmin etmişim tabi adamlara göre yine sıkıntı yok Fiyatlarıda baya tuzluymuşPasta cila ve cizik koruma yaptırdım kardeşim, kışa geldiğimiz için seramik yaptırmadım yazın başlarında Seramik yaptırıcam, malüm kış aylarında çok dayanıklı olmuyor, Her ne kadar iyi olur falan deselerde soğukta çok dayanıklığı olmuyormuş açıkcası.
Kardeşim kışı bitirelim bence, Mart - Nisan gibi yaptıralım, şahsi fikrim bu şekilde, Daha önce BMW vardı FÜME koyu renkti, Onu gaza gelip yaptırdım, kışın kar yağmasa da Tuz aracımı baya kötü yapmıştı, Ayrıca bu konuda okuyanlar varsa, söyliyeyelim NANO shild mi ne öyle birşeyden bahsediyorlar ya seramik kaplama şöyle iyi böyle iyi, arabaya çamurlu su falan atıyorlar reklamında, öyle bir koruma yok yapanda yok, yaptıranda yok. O olay seffaf kaplanmış aracın üzerine su kaydırıcı özel bir losyon gibi birşey sürüyorlar, Avrupada bizim yaptırdığımız gibi direk aracın kendi boyasının üzerine seramik kaplama yaptıran yok zaten onuda niye yaptırıyoruz anlamıyorum. Ama malüm türkiye şartlarında fiyatlardan dolayı ancak bu kadarOo bunu öğrendiğim iyi oldu bende bugün seramik için görüştüm birkaç yerle ama hava soğuk boya koruma gibi ömrü kısa olabilir diye düşündüm doğru tahmin etmişim tabi adamlara göre yine sıkıntı yok Fiyatlarıda baya tuzluymuş
Teşekkür ediyorum. Benim aracımda 2 yıl garantili Space marka aşağıda resmini paylaştığım Led'ler takılı, Isınma sorunu yok, Bu bizim astra J lerde arıza lambası yakmıyor. Tesisatta yanma vs. işlemi duymadım. Kullanılan malzeme ve kalite burda önemli. Ayrıca bende yan sinyaller, sisler, tampondaki sisler dahil hepsi değişti Amerikan Park ve Sellektör modülü de takılı şuana kadar ısınmadan dolayı bir problem yaşamadım.Oncelikle hayirli olsun, cok guzel olmus masallah. Acaba Xenon icin hangi markayi kullandin? Ariza isigi yakiyor mu yada cok isinma yapiyor mu? Bir kac yerle konustugumda hic o ise girisme tesisati komple yakabilirsin gibi seyler soyleyince o topa cok girmedim ama sarilardan kurtarmak istiyorum.
Teşekkür ederim
Evet yarın sabah bir abimizin tavsiyesi biryer var bırakıcam akşama kadar bitirecekler, daha da arabayı zorda kalmadıkça başka yere yıkatmam ders oldu.
Arka kısımda 2020 kasalarda olmadığını biliyordum malesef kardeşim tesisatta yok, direk Tesla Ekranın Çıkışından bağlattım orijinal kapı arasındaki kablolardan geçirdi
Öyle sallama kablo işini sevmiyorum sağolsun yapan arkadaş ta baya titiz tertemiz yaptı dışarda kalan herhangi bir kablo yok
Hanım varsa olmaz zaten
Sırf o kromlar yüzünden opc ızgarası sipariş vermiştim ama opel merkezdeki parça siparişi alan sivri zekalı arkadaş şase opc şasesi değil diye iptal etmişti. Siyah folyo kaplıyorum kaygan malzeme hemen atıyor.
Sen seramik kaplama denedin mi? Şu hologramı oda çözmezse çözümü yoktur.