- Konuyu Başlatan
İçi bu şekilde, direksiyona deri kaplama yapıldı güzel oldu önceki haline görehocam hayırlı olsun güzel görünüyor. direksiyonun fotoğrafınıda görseydik iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçi bu şekilde, direksiyona deri kaplama yapıldı güzel oldu önceki haline görehocam hayırlı olsun güzel görünüyor. direksiyonun fotoğrafınıda görseydik iyiydi
Sen bence önce bir boya sökücü sür nikelaj kalkınca astar+boya yaparsın nikelajdan yine atacak. Ben vakit bulsam yaptırıcam ama hem coronada gidemedim sanayiye kimse maske takmıyor çünkü hemde vakit bulamadım.Öndeki krom parçayı bildiğiniz üzere boyatmıştım, fakat kullandığı marka iyi değil. Çözümü uzun araştırmalar sonucu buldum gibi... deneyip göreceğiz. Şimdi sorun aslında yıkamada tanzikli su vurdukları için oluyor, bilmedikleri için de silerken bastıra bastıra silince doğal olarak atma yapıyor. Ayırca motorun ısısından dolayı da krom malzeme olduğu için tutmuyor bunun için o özellikle malzeme kullanmamız lazımmış ve.... aşığıdaki malzemeler baya övgü almış vaktim olduğunda boyayıp tekrar deneyeceğim bakalım.
Sökücü derken tavsiye edeceğin birşey var mı ? Yoksa kafama göre bitane alayımmı ?Sen bence önce bir boya sökücü sür nikelaj kalkınca astar+boya yaparsın nikelajdan yine atacak. Ben vakit bulsam yaptırıcam ama hem coronada gidemedim sanayiye kimse maske takmıyor çünkü hemde vakit bulamadım.
Ben düfanınkini selülozik sitenerle metal yağlı boyada kullandım ama plastik için selülozik koyma plastiği eritir sadece boyo sökücüyle çıkart nikelajı marshall daha kaliteldir diye tahmin ediyorum.Sökücü derken tavsiye edeceğin birşey var mı ? Yoksa kafama göre bitane alayımmı ?
Merhaba, kusura bakmayın bayadır, iş yoğunluğumdan dolayı çok fazla bakamadım . Plakayı internetten yaptırdım, app.istanbul.34 instagram adresinden aldım. Aracım yeni sıfır yani henüz muayne olayını bilmiyorum nasıl olur ama, geçiyor mühür olduğu sürece ve mevzuata aykırı tarzda yazı karakteri kullanılmadı takdirde sorun olmuyor.@OKANCAANNN Hocam plakalık muayeneden geçiyor mu ? Semt olarak nerede yaptırdınız ?