İmmobilizer pekte bir işe yaramıyor heralde ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim arkadaşın arabadan da teyp çalmışlardı yıllar önce içine arabanın çukulata koymuşlardı ama açılmamış paket yani kasti koyulmuş o belli hemde ülkerin pahalı o antepli çukulatalarından.. adamlar bir mesaj mı vermeye çalışmış anlayamadık çok kafayı yormuşduk o sıralar :)))

onu da bi bakkaldan yürütmüştür, sonra teybi sökerken orda unutmuştur :D

immo yu açan adam bastonu açamıyor mu? :D

arkadaşın arabayı kapkaç için çalanlar içini iyice boşaltıp bi tek baston kilidi bırakmışlardı küfür eder gibi :rolleyes:

Acar acmasınada sadece zaman kaybı olmasını sağlatıyorum ,yoksa kaskom varda sımdı calınıpda basıma iş almak ıstemıyorum :D

bizim arkadaşın arabadan da teyp çalmışlardı yıllar önce içine arabanın çukulata koymuşlardı ama açılmamış paket yani kasti koyulmuş o belli hemde ülkerin pahalı o antepli çukulatalarından.. adamlar bir mesaj mı vermeye çalışmış anlayamadık çok kafayı yormuşduk o sıralar :)))

hırsızın arkasından sövmeyin diye koymuştur.Tatlı yiyelim tatlı konuşalım hesabı:D

o arabayı büyük ihtimal çekici ile götürmüşlerdin bizim arabanın yedek anahtarı bende kalıodu sürekli bi akşam üzeri kontagı yere düşürdüm birak çalıştırmayı kapısını bile açamadım sonra fener filan tutup buldukda rahatladık oturup sinirimden ağlamıştım:d

Başıma gelen: İkinci el olarak satacağımız bir dobloyu çalmak istediler.Sabah baktığımızda araba park ettiğimiz yerin 50 metre ötesinde duruyordu.Cam kırık olduğundan anladık çalınmaya çalışıldığını.Polisler gittikten sonra anahtarla çalıştırmadık.Servis çağırdık.İmmoblizer arabanın çalışmasını engellemiş ve arabayı çalamamışlar.

Geri