İmzalar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet tokken gibi duruyo değilmi. zaten biz arabacı takımıyız eskiler öyle derler. ne yapalım fakir adamlar aç aç at arabasıysa giderlermiş maçlara :D:D:D bu arada konu değişti ne güzel işte yumusadı biraz sanki :D:D:D
:kop: :kop: :kop: ama kardeş gibi durmuyo öyle yazıyo:D

demokrasi mi hani nerde. demokrasi yok burda. zümre bir kural koyar ve uyulur. teokrasi olur buda :D

neyse o zaman işi tatlıya bağlayalım bakın. ben kızlık soyadımıda yazayım olsun bitsin. erkeklerin tacizinden sıkıldığımdan buraya erkek ismi vermiştim :D

doğru diyosun abi.mantığıma ters gelenle çatıştım hayatım boyunca.askerdede çok dayak yicem ama en azından vicdanım rahat olacak.keşke şunuda yapsaydım demiyeceğim:D

Senin yaşındayken bende böyle düşünüyordum. O yüzden seni anlıyorum . Ama zamanla bunun bana kar değil zarar getirdiğini gördüm. Sana da getiriyor. Umarım anlarsın.

Senin yaşındayken bende böyle düşünüyordum. O yüzden seni anlıyorum . Ama zamanla bunun bana kar değil zarar getirdiğini gördüm. Sana da getiriyor. Umarım anlarsın.

hiç sanmıyorum böyle gider.biliyorumda zorluklarla karşılaşacağımı ama zorluklar beni yıldıramaz.dayakmı yeriz,cezamı çekeriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri