ama kardeş gibi durmuyo öyle yazıyoevet tokken gibi duruyo değilmi. zaten biz arabacı takımıyız eskiler öyle derler. ne yapalım fakir adamlar aç aç at arabasıysa giderlermiş maçlara bu arada konu değişti ne güzel işte yumusadı biraz sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama kardeş gibi durmuyo öyle yazıyoevet tokken gibi duruyo değilmi. zaten biz arabacı takımıyız eskiler öyle derler. ne yapalım fakir adamlar aç aç at arabasıysa giderlermiş maçlara bu arada konu değişti ne güzel işte yumusadı biraz sanki
olmadı burağa 57 ytl ceza verelim olsun bitsin YIH YIH YIH YIH
oligarşi yanidemokrasi mi hani nerde. demokrasi yok burda. zümre bir kural koyar ve uyulur. teokrasi olur buda
benden sana 7060 veriyimde sen sus serhan
doğru diyosun abi.mantığıma ters gelenle çatıştım hayatım boyunca.askerdede çok dayak yicem ama en azından vicdanım rahat olacak.keşke şunuda yapsaydım demiyeceğim
hocam sen kızmısın yaf on: on: on:neyse o zaman işi tatlıya bağlayalım bakın. ben kızlık soyadımıda yazayım olsun bitsin. erkeklerin tacizinden sıkıldığımdan buraya erkek ismi vermiştim
Senin yaşındayken bende böyle düşünüyordum. O yüzden seni anlıyorum . Ama zamanla bunun bana kar değil zarar getirdiğini gördüm. Sana da getiriyor. Umarım anlarsın.