İmzalar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana söylesene bi ÖSS gibi bir sınav sisteminin mantıgı yk ama uygulanırlıgı var. ve herkes isyan ediyor buna ama elde var 0 "sıfır". anlatabildim umarım

ÖSS bir sınav ister gir ister girme kural değil.herke üniversite okuyacak diye bir kaide yok.kural olsa dediğin doğru...

ÖSS bir sınav ister gir ister girme kural değil.herke üniversite okuyacak diye bir kaide yok.kural olsa dediğin doğru...

bence bir kuraldır. üniversiteye gitmek istiyorsan kuralı gerçekleştirmen gerek.. kısıtlı bakma olaya. gitmek yada gitmemek meselesi değil durum

bana söylesene bi ÖSS gibi bir sınav sisteminin mantıgı yk ama uygulanırlıgı var. ve herkes isyan ediyor buna ama elde var 0 "sıfır". anlatabildim umarım
bahadır kardeş senin resimde KİMSE TOKKEN BİZ VARDIK yazıyo :D harf hatası var bence düzelt nolur ne olmaz.

bence bir kuraldır. üniversiteye gitmek istiyorsan kuralı gerçekleştirmen gerek.. kısıtlı bakma olaya. gitmek yada gitmemek meselesi değil durum

kuralsa mantıksızsa girmezsin olur biter.anadolu meslek lisesi çıkışlı olursun direkt üniversiteye girersin.alternatifmi yok.konu nerden nereye geldi yanlız??

oldu ozaman kuzu gibi hiç bişeyi sorgulamadan olduğu gibi kabul edelim...demokratik ortamda medeni bi şekilde tartışıyoruz sonuçta orta bi yol bulunuacaktır

evet tokken gibi duruyo değilmi. zaten biz arabacı takımıyız eskiler öyle derler. ne yapalım fakir adamlar aç aç at arabasıysa giderlermiş maçlara :D:D:D bu arada konu değişti ne güzel işte yumusadı biraz sanki :D:D:D

olmadı burağa 57 ytl ceza verelim olsun bitsin :):):):):) YIH YIH YIH YIH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri