Inanmiyorum Ya Corsa D Bu Hale Gelirmi :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MstfC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç durmuyomu durdurmasınımı bilmiyolar aracın durmaması gibi bişey söz konusu bile olamaz çünkü

gercekten durmuyor kardes. ben cok kez kızaklayarak durabıldım. her ne kadar motor frenı v.b seylerı yapdıysamda durmuyor. eskı aracım mercedes e-200 kmp. du. belkı ondan sonra bana pek guvenılır gelmıyebılır. cunku gercektende mercedes te 100 km/hh bastınmı yapısıodu yere ama bunda 100 km/h da bastınmı baya bı gıdıosun :(

bencede durdurmayı bilmek lazım. Tamam e200 kmp çok farklı. Çok güçlü bi,r araç olduğu için daha iyi bir fren sistemine sahip. İlk önce sen mercedes'teki diskler ile corsadaki disk ve kampanayı karşılarştır. Opel corsa 100km/h hızla giderken ani frende 43m'de durur. buda güvenlik sınırları içinde bir mesafe.;)

ilginç bir olay olmuş ama yandaki beyaz astra takla atmış umarım içindekilere bişey olmamıştır...

dikkat önemli şey vesselam benzetmek gibi olmasın aynı benim araç!!!

bence sağlammış o araçta bişey yokki..

araçta bişey yokta düşünsenize showroomdan al 1 km git sonra ağaca takıl..allah cümlemizi korusun..

fotoğraftada görüldüğü gibi araçta yamulan dağılan o 3 parça yani panju, tampon ve kaput arabanın en yumuşak bölgeleri. nedenide yaya güvenliği, bakın radyatör hala tek parça :)

yazık yaa.yepyeni araba.çok kötü olmuş:(

bu kazada tek mutlu oldugum şey aracta 2 airbag de acılmıs. bazı arabalarda emnıyet kemerı takılı olsun olmasın acılmyo bu tur kazalarda :(

Geri