Inanmiyorum Ya Corsa D Bu Hale Gelirmi :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MstfC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu contientallerde bir sorun var galiba.ben frenleyince hemen duruyor yaw.

adnan abı walla bılmıyorum benım araba durmuyo :(

bence de araba pert...resimden anlaşılmıyo ama sanırım o şekilde ağaca girdiyse motorda da hasr vardır...kaldı ki ağaca kafadan girince de açılmayacaksa neylemişim ben o airbagi...

walla benzer kazayı bende yaptım yakın zamanda öle gözüküyo ama hiç yoksa özel serviste yaptırsa enaz 7000 civarında hasar var airbag ler hariç...

tabıkı sana katılıyorum boyle bı kazada aırbagler acılmayacaksa ne yapım ben ole arabayı...!

tamam da yeni araçlarda fren çok iyi tutmaz onun için fazla süraat yapmamak gerek isterse porche olsun 2000 km falan yapmak gerek önce

samımıyetımle soyluyorum durma konusunda gercekten corsaya guvenmıyorum. ya bende bı problem war yada arabada bı sorun war yada lastıklerde :(

mustafacım.bence sen lastikleri değiş bir zahmet.ben durmada hiç zorlanmıyorum.bence sorun lastiklerde.
seninle daha öncer konuşmuştuk.siteden bir arkadaşta kalkışlardapatenaja düşüyormuş hep.onun lastiklerde contientaldı.bencsert kalıyor.
bu arada bugün arpele uğradım ve kaza yapan aracın henüz 70 km olduğunu öğrendim.
pertlik bir durum yok.araçta 8000 ytl lik masraf var.
allah kimsye göstermesin

valla benim arabada rahat durmuyo. ya bazenleri duruyo bazenleri durmuyo aslında yani asfaltın durumuna göre çok değişiyo fren performansı.

Geri