İnsanımızın beyaz ve gri renk hastalığı...

her araca ayrı yakışan renkler var bencede.
a4'lere bakıyorum 1.seçeneğimiz siyah ikinci seçeneğimiz beyaz. ki babamın takıntısıdır siyahı sevmez ama oda diyor audiye yakışıyor diye. :D
bunun haricinde accent vardı millenium kasa diye geçenlerden beyaz gri tutulmasına rağmen gidip sarımsı rengi var altın rengi gibi onu almıştık çok yakıştığınıda söyleyenler bir hayli fazlaydı hatta renginden dolayı ilana koyduk 5 günde gitti araba :D
ama opel arabasına gri tonlar ve beyaz renk yakışıyor. astra j kasaya siyah kırmızıda yakışıyor. insginiayada beyaz renk ayrı bir hava katıyor tüm hatlarını belli ediyor. ama gümüş grinin yakışmadığı araç yoktur sanırım. işin özü aslında genelde araca yakışan renkler ve bakımı kolay renkler seçiliyor.
siyah araba aldığımızda aynı zamanda psikologdan randevuda alacağım :)

Aynı fikirdeyim sonuna kadar haklısın her arabaya giden bir renk var ama bana göre özellikle beyaz renk her arabaya gidiyor.

Zevkler ve renkler tartışılmaz diyip, açtığım konuya noktayı koyarım . :D

Son düzenleme:
Gri arabanın en güzel tarafı kirli gorunmemesidir

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

araç sahipleri alınmasınlar lütfen ama ben gümüş rengi araçlardan nefret ediyorum beyaz yine bir derece. İstanbul trafiğinin fotoğraflarına bakınca renkli bir şey varsa taksidir veya belediye otobüsü. Tek renk siyah ve beyaz tonları özellikle gümüş.Aracı göstermiyor bence aracın rengi gümüş olcaksa araç dikkat çekmesi için en aşşa mercedes S porsche paranera Bmw 7 veya Audi A8 falan olmalı Aracım 7 yaşında ve hala satmak istemememin en büyük sebebi renginin mavi olmasıdır Beyaz,siyah veya gümüş olsa 2 yaşında giderdi heralde :D

araç sahipleri alınmasınlar lütfen ama ben gümüş rengi araçlardan nefret ediyorum beyaz yine bir derece. İstanbul trafiğinin fotoğraflarına bakınca renkli bir şey varsa taksidir veya belediye otobüsü. Tek renk siyah ve beyaz tonları özellikle gümüş.Aracı göstermiyor bence aracın rengi gümüş olcaksa araç dikkat çekmesi için en aşşa mercedes S porsche paranera Bmw 7 veya Audi A8 falan olmalı Aracım 7 yaşında ve hala satmak istemememin en büyük sebebi renginin mavi olmasıdır Beyaz,siyah veya gümüş olsa 2 yaşında giderdi heralde :D
astra g'ye yakışan en güzel renktir g.gri beyaz ve şimşek gri. ama en çok yakışanı g.gri bütün hatlarını belli ediyor ;)

Mercedes SLS veya SLR dışında hiçbir arabaya gri yakışmaz bence :)

Gri araç kullanan biri olarak söylüyorum hem de bunu...

Genel olarak bizim insanımız arabayı alım satımlık bir iş olarak görüyor. Uzun süre binmeyi düşünmedikleri için sevdikleri rengi değil satacak rengi istiyorlar gibime geliyor.

0 araba alıp da 10 seneden önce satanları ise hiç anlamam zaten :)

Ani kedi ulaşamadığı ciğere mındar der o hesap benim diğer araba gridi niye siyah almadın dediler bu araba siyah şimdide niye beyaz almadın diyorlar:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bizim insanımız geleceği düşünmeyi çok seviyor;
*bu aracı alırsam, aldığım paraya satarmıyım. üstelik kar edermiyim?
*rengi yüzünden satabilirmiyim?
*kaza yaparsam parça fiyatı vs

:D

Geri