Benim mavişin rengi kıymete bindi ona ne yapalım peki 2013-2014 corsa renk kartelasında bu renkten bulunmuyor şimdi araç gri değil diye değermi kaybetti yoksa renk bulunmayan bir renk olduğu için değermi kazandı cevap verin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim mavişin rengi kıymete bindi ona ne yapalım peki 2013-2014 corsa renk kartelasında bu renkten bulunmuyor şimdi araç gri değil diye değermi kaybetti yoksa renk bulunmayan bir renk olduğu için değermi kazandı cevap verin
))Canerin araba kırmızı ve yürüme engelli sürünen 3k corsa(baya basıktı diye hatırlıyorum ama bi tarafımdan uydurmamışımdır inşallah ), geçen sene resmini görmüştüm jantlar falan spor duruyo(bunu da mı uyduruyorum yoksa aman tanrım )
Yok yani forumda herkesin arabasının rengi normal, benimkini ne yapayım bilmiyorum ki, gelen geçen b*k gibi renk diyo Hani ikna etmem için arabayı yeni yıkamış olmam ve gün batımı olması lazım, bir patlıcan moru var rengin içinde biliyorum ben hahahaha
e yani şu yeşil sevilmezmi be....