insanların aracıma yaptıklarından bıktım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulas79

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
ve sonunda buda oldu ,parkettiğim aracımı çizdiler,hemen servise gittim usta rötuş olmaz dedi tırnak içine giriyor astara kadar çizilmiş lokal boya yaparız ama cam altındaki çizgiye  kadar cila atmamız gerek yoksa cila izi belli olur dedi,ben rötuş yaptırdım tabi cila atılmadığı için koyu kalıyor ve belli oluyor :(

[img=800x600]http://c1110.hizliresim.com/q/m/1b9k.jpg[/img]

Ynt: insanların aracıma yaptıklarından bıktım

Çok geçmiş olsun, hazımsız adam çok, denk gelemiyoruz ki bizde bir çizik atalım onlara.

geçmiş olsun ne anlıyorlar zarar vermekten anlamış değilim.

sağolun birgün birine fena patlıyacağımya hayırlısı

Çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun...  ne zevk alıyorlar bunu yapmaktan hiç anlamıyorum.... hiçde anlayamayacağım sanırım..
bana araç sahibine uyuz olan biri kasti sırf zarar vermek için yapıyor gibi geliyor, böyle şeyler....!!!

çok geçmiş olsun !! ellerine ne geçiyorsa artık  anlamış değilim !!

sağolun artık söyleyecek söz bulamıyorum sadece sinir olduğumla kalıyorum. 31agryyy

Söyleyecek birşey bulamıyorum ******    battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste ևok geçmiş olsun

Geçmiş olsun, lokal diyorlar ama genelde tamamını boyuyorlar aracın. Bu çizenlerinde ben..........................
Yakında bir arkadaşımın aracının kapısına uygulama yapıcam. (rötuş-su zımparası-polisaj) Boyatmayı düşünüyordu vazgeçirdim. Kapıyı bir ucundan diğer ucuna çizmişler. Biraz uğraşıcaz, bakalım boyatmadan nasıl bir sonuç alıcaz, sonucu forumda resimli paylaşırım.

Geri