INSIGINADAN alan yokmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
henüz sokaklar da bir defa denk geldi

Dün Anadolu Bulvarında gördüm daha önce boşlarını görmüştüm bu karşıdan geliyodu gündüz farları fln siyah renkte çok güzel duruyodu

alan çok da samsundada war epeyi ama sitemizde yok malesef

Evet samsunda var geçen benzinlikte duruyordu atakumda, benzin alırken gittim inceledim yakından, hoş duruyordu ama burun kısmı fazla kalkık gibi geldi bana. Arkası çok güzel ama. Daha içine binemedim. Bir de eşimin arkadaşı almış, eşim daha yakından inceleyebilmiş daha ben o kadar inceleyemedim...

ankarada epey denk geldim ama forumda yok sanırım....

canakkalede var bitane gorunusu hos ama inceleme fırsatım olmadı daha

Ben kendi aracımı bayide anahtar teslimini alırken aynı anda teslim birtane insignia teslim ediliyordu adamı bi o gün gördüm bidaha göremedim :D orta yaşlarda bi abimizdi

Burdada hemen hemen her gün 1 tane görüyorum ama sitede yok kimse yahuu...

Burdada hemen hemen her gün 1 tane görüyorum ama sitede yok kimse yahuu...

ÖTV indirimi ile sitede yakın bi zamanda araç almayı düşünen arkdşlar tercih ederse olucaktır en kısa sürede =)

Evet samsunda var geçen benzinlikte duruyordu atakumda, benzin alırken gittim inceledim yakından, hoş duruyordu ama burun kısmı fazla kalkık gibi geldi bana. Arkası çok güzel ama. Daha içine binemedim. Bir de eşimin arkadaşı almış, eşim daha yakından inceleyebilmiş daha ben o kadar inceleyemedim...

bende atakumda gördüm siyah güsel bişey valla ama bitane yeşil gibi bi rengi olanı war o daha dehşet duruyor

Geri