INSIGINADAN alan yokmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onu hiç görmedim gördüklerim siyahtı... gayet de hoş duruyordu.

ewet siyah genellikle ama bu yeşil körfezin oralarda gördüm bi kaç defa

Bursa'da minibüsteyken uzaktan gördüm,başkada görmedim.:D

Karabukte 2000 model Arac alımlarını bıle yerlerdeyken 2009 ınsıgnıa ıcın epey beklemem lazım :D

çok karşılaştım gördüklerimin hepsi füme yada siyahtı başka rengi mi yok anlamadım gitti :D çok hoş duruyor en yakın zamanda gidip inceleyeceğim gedizler burnumuzun dibindeydi taşınıp gitti uzaklara :D gidemiyoruz :D

valla anlattiginiza göre tr de bayagi satilmis burasi anavatani gibi ama birkac tane görebildim birde iki gün önce yerinde bakmaya gittim sw modeli icin demekki tr de daha fazla tutuluyor opel gecensene izine gitigimde burdan cok astra h görmüstüm ankarada burda fiyatlar bayagi düstü opelin mesela resimdeki siyah astra 13bin euroya satiyo adam bende detayli fotolari var inanin sade tesisati 5 euro tutar

Son düzenleme:
içine oturup şöyle bi baktım aracın için çok geniş cam ufak benim iç kısım pek hoşuma gitmedi tabi herkesin görüşü farklı

arkadaşlar çok inceledim. iç mekanı uçak gibi dışı albenili 5.20 benziyor özellikle arkası fakat iç mekan dar arka kısım çok daha dar. görüş çok az. üstlik 1.6 motor bildiğimiz ecotec motor 115bg araba tam 1500kg araba çok hantal kalır. yani vectraya hantal diyorduk bu ne olur bilmem. ben tip olarak beğendim. gene o paraya yeni c5 alınır en azından dizel. bir de insigna 1.6 şehir içi istanbul için konuşuyorum en az 12-13lt yakıtı olucaktır şaşmaz

arkadaslar kimse almadimi daha ben düsünüyorum ama seneye insallah ama passatmi yoksa insiginami bilmiyorum kulanan varmi nasil acaba bugün baktim ama kulanmadim ici cok güzel konsul mükemmel diye bilirim ama opel den sogdum biraz ama bu varkli duruyo ne dersiniz

Kuskusuz PASSAT alinir bence, eger imkan varsa..

Hem Insignia yeni bir model, sorunlari olabilir elektronik kaynakli..

Passat'in tum sorunlarini yamalamislardir artik.

Saygilar

Ofis Arkadaşım bir bayan aldı 1.6 t Cosmo boğazına kadar dolu harika birşey Cuma günü teslim aldı :)

Geri