Ynt: Insıgnia 1.6 Sıdı siparişini verdim
Allah kaza bela vermesin... iyi günlerde binin inşallah... mükemmel seçim...
Allah kaza bela vermesin... iyi günlerde binin inşallah... mükemmel seçim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ygtylmz link' Alıntı:Hayirli olsun abi ama 6-7 sene binceksen kesinlikle imkanlari zorlayip cosmo alma taraftariyim yoksa muhtemelen 6-7 sene binemezsin
niko22 link' Alıntı:Hayırlı olsun Kerem bey
wings35 link' Alıntı:Allah kaza bela vermesin... iyi günlerde binin inşallah... mükemmel seçim...
ttt35 link' Alıntı:Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın.
dreamofice link' Alıntı:Hayirli olsun guzel arac gule gule kullanin ama keske en azindan ed. elegance alsaydiniz.
spitemre link' Alıntı:Kerem hocam hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesın secım mukemmel hatta fevkaladenın fefkınde
OGOKTAS link' Alıntı:Merhaba simdiden hayirli olsun diyelim, aldiginizda ozellikle konatk acikken ic mekan resimlerini paylasirsaniz sevinirim
kenangokhan link' Alıntı:Hayırlı olsun, edition modelinde iLink varmı ?
yildirim link' Alıntı:Bence kesinlikle otomatik olsun demiyorsanız cosmo alınabilir, aradaki fark 6-7bin tl olur gibi duruyor.
ercan_0636 link' Alıntı:hayırlı olsun şimdiden
yildirim link' Alıntı:Ebru hanım ile görüşün, iyi indirim almıştım, astrayı alırken, daha sonra bi kaç defa daha fiyat aldım her seferinde güzel fiyatlar verdi