Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aykal bey benim yazımın hemen altına yazılmıştı bana yazılmış anladım biraz ağırıma gitti neyse konu aydınlanınca sorun kalmadı saygılar ve başarılar dilerim bu forumda demekki sadece ben yanlız kalmışım sağlık olsun
aykal bey benim yazımın hemen altına yazılmıştı bana yazılmış anladım biraz ağırıma gitti neyse konu aydınlanınca sorun kalmadı saygılar ve başarılar dilerim bu forumda demekki sadece ben yanlız kalmışım sağlık olsun
Yok önemli değil ya sorun yok Ayrıca sizde forumda aktif olarak bulunun paylaşım yapın yada yorum yazın zamanla tanınır yada tanırsınız , yanlız kaldım gibi bişe söz konusu değil
bu kibar davranışınızdan sizlere teşekkür ediyorum dükkandayım elektronik cihazları yapıyoruz boş vakitlerimde foruma giriyorum demekki farkında olmadan sizin muhabbetinizin arasına girmişim tanışmamız iyi oldu saygılar