Insignia 2.0 Turbo/Audi A4 2.0 TFSI /BMW 525i

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aykal bey benim yazımın hemen altına yazılmıştı bana yazılmış anladım biraz ağırıma gitti neyse konu aydınlanınca sorun kalmadı saygılar ve başarılar dilerim bu forumda demekki sadece ben yanlız kalmışım sağlık olsun

adnan kardeşim ben senin yanındayım zaten bu aykalı hiç sevmem s4 ü var diye hep kıskanmışımdır çil çil beyaz arabayı koymuş imzasına :D :D

aykal bey benim yazımın hemen altına yazılmıştı bana yazılmış anladım biraz ağırıma gitti neyse konu aydınlanınca sorun kalmadı saygılar ve başarılar dilerim bu forumda demekki sadece ben yanlız kalmışım sağlık olsun

Yok önemli değil ya sorun yok :) Ayrıca sizde forumda aktif olarak bulunun paylaşım yapın yada yorum yazın zamanla tanınır yada tanırsınız , yanlız kaldım gibi bişe söz konusu değil :rolleyes:

adnan kardeşim ben senin yanındayım zaten bu aykalı hiç sevmem s4 ü var diye hep kıskanmışımdır çil çil beyaz arabayı koymuş imzasına :D :D

Kaldırayım istersen :D

bu kibar davranışınızdan sizlere teşekkür ediyorum dükkandayım elektronik cihazları yapıyoruz boş vakitlerimde foruma giriyorum demekki farkında olmadan sizin muhabbetinizin arasına girmişim tanışmamız iyi oldu saygılar

sorun değil adnan bey hepimiz yetişkin anlayışlı insanlarız. olabilir böyle durumlar yanlış anlaşılmalar. ;)

BU NE DEMEK AÇIKLA HEMEN ÇOCUK! :mad: ESKİ ARKADAŞ HAAAAA SORARIM BEN SANA....:mad:

Eski ve halen olan cnm arkadaşıım demek istedim :) Deli yani uzun süredir tanıdığım manasında :D ama ... neyse msn de cevabını verem ben senin :D

Geri