İnsignia-Accord-Passat-Mondeo?

Hangisi

• İnsignia

Oy: 74 55.6%
  • Accord

Oy: 29 21.8%
  • Passat

Oy: 27 20.3%
  • Mondeo

Oy: 3 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    133
4 araçtan İnsignia, passat ve mondeoyu kullandım.Sizde kullanın öyle karar verin bence :)

passat.....insignia alt devirlerde iyi ama ust devirlerde alt devirdeki gibi degil 2.0 olsaydı insignia secimi yapılabilir

passat.....insignia alt devirlerde iyi ama ust devirlerde alt devirdeki gibi degil 2.0 olsaydı insignia secimi yapılabilir

zaten ordakilerde baz motor değil ki, motorla ilgili bir ibare yok :D
isterseniz 2.8 bile olur o Insignia :D

gerek teknolojik özellikler,gerek malzeme kalitesi,gerekse de iç ve dış tasarım olarak insignia diğerlerinden çok çok üstün bunun için teste bile gerek yok açık ve net bir şekilde gözüküyor.Ben bunları insignia nın rakibi olarak bile görmüyorum.Heleki Mondeo tam bir fiyasko Astraya bile rakip olamaz.

Aslında çoğumuzun bildiği gibi,Opel de Alman değil,Amerikan General Motors'un.
Ek bilgi:
" Alıntıdır "

" 60 yıl kadar önce, Avrupa'da Hitler'in birliklerine karşı savaşan Amerikan askerleri Nazilerin Ford kamyonlar kullandığını fark ettiklerinde ,şaşkınlığa düşmüş olmalılar. Eğer kafalarını kaldırıp gökyüzüne bakmayı akıl etselerdi, havada General Motors'un (GM) Almanya'daki yatırımı Opel tarafından yapılmış Alman uçaklarını da görebilirlerdi. 1939 yılında GM ve Ford, Alman taşıt sektörünün yaklaşık %70'ine sahiplerdi. iki otomobil devinin Almanya bayileri faşist devlet için askeri mühimmat üretmekle meşgullerdi. Tarih araştırmaları, bu firmaların yöneticilerinin bazılarının Almanya daki ve hatta işgal edilen Polonya ve Fransa daki Ford ve GM tesislerinin askeri amaçlarla dönüştürülmesine bizzat katıldıklarını göstermektedir."

gerek teknolojik özellikler,gerek malzeme kalitesi,gerekse de iç ve dış tasarım olarak insignia diğerlerinden çok çok üstün bunun için teste bile gerek yok açık ve net bir şekilde gözüküyor.Ben bunları insignia nın rakibi olarak bile görmüyorum.Heleki Mondeo tam bir fiyasko Astraya bile rakip olamaz.

Evet bende katılıyorum.Düşünmeden insignia derim.Accordun yerine A4 falan olsaydı düşünürdüm belki :D

Tabi ki Insignia.Bana göre passatın tasarımı çok eskidi,mondeonun arka taraf berbat,accord da pek çekici değil.

accord un çizgileri ve yapısı daha çok hoşuma gidiyor.

Geri