İnsignia-Accord-Passat-Mondeo?

Hangisi

• İnsignia

Oy: 74 55.6%
  • Accord

Oy: 29 21.8%
  • Passat

Oy: 27 20.3%
  • Mondeo

Oy: 3 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    133
passat olursa cc olcak.
accordu pek beğenmiyorum
insigniada passat cc sonrakı tercihim :D

Passat bitti artık. Mondeo görüntü olarak güzel ama baska kriterlerde pek tatminkar bir araba degil. Accord sportif bir görünüme sahip ancak o da passat gibi yıllardır üretiliyor. Ben 2004 te arabamı alırken bile bakmıştım bu kasaya. O zamanlar donanım olarak çok eksiği vardı, vectrayı tercih etmiştim. Açıkcası insignia ile çok baş edebilecek otomobil göremiyorum bu karsılastırmada. Passat cc'ye gelince, kasa görünümü şık ancak içerisi bildiğiniz passat, bir farklılık yok. Ama bu karsılastırmada olsaydı insignia ile rekabet içinde olabilecek bir model olurdu

Insignia Sports tourer'ın kalitesi 150.000 liralık audi ile denk. Böyle bir aracın passat, mondeo heleki accord ile karşılaştırmaya gerek yok.

tabiki insignia nede olsa 2009 un otomobili gerisi hikaye ne anlıolarsa bu passtttan ortalık malı oldu iice

Passatla accord arasında kalırdım. Accord kullanma şansım hiç olmadı. Dayımda passat var 2.0tdi arabanın içine oturduğunuzda gerçekten ağırlığını belli eden bi araç ;)

opel veya honda diğer ikisi geride kalır

gönlüm accorddan yana insigniayı seçmeme tek neden olan şey ise 1.6turbo 180hp oluşu

Geri