insignia baz fiyatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer 1600cc motorla gelirse 45000 civarı, daha büyük bir motorla gelirse 60.000 ytl'den aşağı olmaz

bildiğim kadarı ile opel bu aracı d sınıfındaki vw , audi gibi markalarla rekabet edebilmek için üretti.. Tahminimce fiyatı 60.000-YTL üzerinde olacağını tahmin ediyorum.. İşin içine ekstra motor özellikleri ve aksesuarlarda girerse aracın fiyatının 70-80.000-YTL arası değişebileceğini düşünüyorum..

benim düşüncem da baz fiyatının 45-50 arasında olacağı...donanım olarak baz versiyonun çok da fena olacağını düşünmüyorum...motor ve donanıma göre 75-80 e kadar çıkacaktır...

opel bemw 3 ve mercedes c serisine rakip olmak istiyorsa baştan kaybeder zaten, onlar klasik arabalar, çıkan başka arabalar onların satışını fazla etkilemez...

bence rakip passat, accord, avensis, mondeo, a4 gibi araçlar olacak...a4 karşısında da işi zor ama diğerleri ile iyi bir rekabet olabilir

İyi de A4 de BMW 3, Mercedes C serilerinin rakibi.. Şimdi Insignia A4'e rakip olacaksa otomatikman BMW ve Mercedes'e de rakip oluyor. A4'ü yukardaki klasmanın dışında tutmak lazım.

A->B; B->C o zaman A->C

Bence de ilk rakip Passat olacaktır. Tabii, Mondeo, Laguna, Accord ve Avensis (ki değişiyor o da) diğer rakipler.

mondeo bence süper bir araba olmuş içi acayip geniş tasarımıda çok mükkemmel olmasada güzel benim beğendiğim araçlardan biri bence d segmentinde c serisi a4 ve 3 serisi ne rakip olmak kolay değil prestij meselesi var ortada o paraları verenler daha kolay kabul göreceğini düşündüğü arabayı almak isterler...

mondeo passat ve insignia arasında güzel bir rekabet olur.. accordun 1.6 seçeneği olmadığı için bu modellerle savaşması zor...
passatın cc modelide almanyada satılmaya başlandı sanırım o da ayrı bir olay zaten...

keşke vectra devam etsede insignia omeganın yerini almış olsa hem vectra ölmemiş olurdu hemde opelin eksik olduğu segment tamamlanırdı... insignialar çıkınca vectra satılmaya devam edicek mi acaba ???

Son düzenleme:
bence 50-55bin ytl arasından başlar ve gidewr ucu görünmez diorum :D

mondeo bence süper bir araba olmuş içi acayip geniş tasarımıda çok mükkemmel olmasada güzel benim beğendiğim araçlardan biri bence d segmentinde c serisi a4 ve 3 serisi ne rakip olmak kolay değil prestij meselesi var ortada o paraları verenler daha kolay kabul göreceğini düşündüğü arabayı almak isterler...

mondeo passat ve insignia arasında güzel bir rekabet olur.. accordun 1.6 seçeneği olmadığı için bu modellerle savaşması zor...
passatın cc modelide almanyada satılmaya başlandı sanırım o da ayrı bir olay zaten...

keşke vectra devam etsede insignia omeganın yerini almış olsa hem vectra ölmemiş olurdu hemde opelin eksik olduğu segment tamamlanırdı... insignialar çıkınca vectra satılmaya devam edicek mi acaba ???

İnsignia Almanya'da piyasaya çıktı zaten, Vectra da devam ediyor.

İyi de A4 de BMW 3, Mercedes C serilerinin rakibi.. Şimdi Insignia A4'e rakip olacaksa otomatikman BMW ve Mercedes'e de rakip oluyor. A4'ü yukardaki klasmanın dışında tutmak lazım.

A->B; B->C o zaman A->C

Bence de ilk rakip Passat olacaktır. Tabii, Mondeo, Laguna, Accord ve Avensis (ki değişiyor o da) diğer rakipler.

Sınıf olarak hepsi aynı, dolayısıyla aslında birbirlerinin rakibi hepsi...

ama ben "rakip olamaz, hedefi küçültsün " babında dedim.

a4 veya genel olarak audi ülkemizde yeni değer kazanan bir marka olmasına rağmen yine de türk halkının gözünde bir bmw veya mercedes gibi değil henüz...

ama bence de a4 ü ayrı tutabiliriz...

İnsignia Almanya'da piyasaya çıktı zaten, Vectra da devam ediyor.

doğru sölüyosunda abi sürekli devam etmicek sanırım 1 sene sonra vectra diye bir model kalmayabilir... yada astra classic gibi vectra classic yaparlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri