Selamlar.
insignia 2010 180hp 36 bin km.
36 bin km deki aracıma Zavoli süper akıllı kit takıldı. Montaj gayet güzel görünüyordu.
Lakin şöyle bir sorunum var. Rölanti'de birkaç sn de bir, motor one arkaya vuruntu gibi hareket ediyor. İçeriden net hissediliyor. Takıldığı gün tekrar götürdüm. İş satışa kadar mış
Çok normal olduğunu söylemekteler. Benzinde bu yok diyorum. Var siz hissetmiyorsunuz dediler. Israrlarım sonucu bilgisayara bağladılar. 4 nolu enjektörde sıkıntı görüp değiştirdiler. Sonra vuruntu gider gibi oldu fakat yine hissetmeye başladım. Bu sefer aralıkları uzadı. Sık değil ama 5 - 10 sn de bir motor titrer gibi yapıyor.
4 tane lpg li araç kullandım. Böyle bir sıkıntıya rastlamadım. Henüz 1000 km yi daha doldurmadım.
Önerileri olan varmı. Sinir bozucu bir durum.
insignia 2010 180hp 36 bin km.
36 bin km deki aracıma Zavoli süper akıllı kit takıldı. Montaj gayet güzel görünüyordu.
Lakin şöyle bir sorunum var. Rölanti'de birkaç sn de bir, motor one arkaya vuruntu gibi hareket ediyor. İçeriden net hissediliyor. Takıldığı gün tekrar götürdüm. İş satışa kadar mış

4 tane lpg li araç kullandım. Böyle bir sıkıntıya rastlamadım. Henüz 1000 km yi daha doldurmadım.
Önerileri olan varmı. Sinir bozucu bir durum.