İnsignia mat kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan s3nt1n3l
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s3nt1n3l

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://i90.photobucket.com/albums/k...siyah/24552_113860691969363_1061850194035.jpg

http://i90.photobucket.com/albums/k...siyah/24552_113860695302696_1061850194035.jpg

2011 model 2 haftalık aracım var bu sekilde kaplatmayı düsünüyorum bilgisi olan arkadaslarım..1. si araca zararı olurmu.. yani diyelimki cıkartacaz kaplamayı boyaya zarar veriyormu...ve avantajları nedir...

insanlardan fikir alıp ta bişeyler yaptırmak herzaman iyi dir..saygılarla yorumlarınızı bekliyorum

bir tane buralarda geziniyor aynen resimdeki gibi.. hatta gece gördüm infiniti falan sandım.. kaplama insigniayaya ait bütün hatları alıp götürüyor .. görüntü göreceli bir şey benim hoşuma gitti..

kaplama işine gelince bu işde bu işi yapan ciddi firmalar yapdıkları işe 5 yıl ila 7 yıl arası kaplama garantisi veriyorlar.. bunun dışında kaplamayı sökmeye kalkarsanız onuda kendileri ücretsiz yapıyorlar..

renk solması boyaya zararı bilen arkadaşlar cevaplar ama bence boyaya zararı vardır çünkü boyada yaşayan bir organizma canlıdır yani nefes alması gerekir nefes alamassa boyanın içindeki pigmentler hücreler ölür.. misal güneş yanığı denilen şey budur yada çok eski araçlarda olan renk solması denilen şey budur.. kaplamadada boya nefes alamaz haliyle zararı vardır gibime geliyor.. ama kaplama malzemesi özel bir şeyseki sanmıyorum o zaman değişebilir..

az önce bi arkadaş ziebarttan gelen maili iyi niyetle paylaşım amaçlı siteye koymuş.ben de ordan ziebartın sitesine gittim,cam filmi derken bu kaplama işine merak sardım..10 yıla kadar ömür biçiyorlar hiç bir şekilde boyaya zarar vermediğini iddaa ediyorlar ayrıca sökümü de yapılabiliyormuş..oraya bi sorabilirsiniz,ama mat insignia çok güzel olmuş..

az önce bi arkadaş ziebarttan gelen maili iyi niyetle paylaşım amaçlı siteye koymuş.ben de ordan ziebartın sitesine gittim,cam filmi derken bu kaplama işine merak sardım..10 yıla kadar ömür biçiyorlar hiç bir şekilde boyaya zarar vermediğini iddaa ediyorlar ayrıca sökümü de yapılabiliyormuş..oraya bi sorabilirsiniz,ama mat insignia çok güzel olmuş..
10 yıl dururmu bilmem ama o zamnla güneşten daha fazla yapışacak ve sökerken illaki boyayı alcaktır Bence Güzel Olur

mat siyahı hiç beğenmiyorum plastik oyunçak gibi duruyor en güzeli mat beyaz.

evin önüne garaj yaptırana kadar dyorum mat kaplama daha ucuz ve güzele gelr.

Bence insignia ya mat siyah çok yakışmamış hatları keskin olan araçlara daha güzel oluyor mat siyah
Ayrıca normal siyah renk araç kullanan arkadaşlar bile tozdan çamurdan dert yanarken mat siyah kaplama yapmak cesaret işi aracın üstündeki en ufak kiri, tozu gösterecektir .

Bu kaplama işi gerçekten çok süper. arabaları çizenler için süper bir önlem diye düşünüyorum. çizilen yeri değiştir gitsin.
Mat siyah göreceli bir kavram beğenen de olacaktır beğenmeyende. Sizin hoşunuza gittiyse yaptırın gitsin.

sıfır araç parlıyordur şimdi, bari 1 yıl kullanın cilası parlaklığı gittiğinde yaptırın,
güzelim araba hemende değiştirilmezki

evin önüne garaj yaptırana kadar dyorum mat kaplama daha ucuz ve güzele gelr.

sen bos ver mat kaplamayi bozma arabanin güzelligini .mat kaplatacagin paranin üstüne biraz daha ekle yaptir ne güzel garajini:)

Geri