İnsignia mat kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan s3nt1n3l
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim arabam kaplama bir sıkıntı yaşamadım bence kaplat garaja gerek yok

mat beyaz mat siyahtan 10 kat daha güzel ama matın modasıda bugun yarın geçer.

yeni favori bukalemun kaplama.

ana renk turuncu ışık açışına göre aston martin yeşili şeytan kırmızısı gibi renklere dönüşüyor.

sakın yaptırmayın bence. zaten fotoları ben eklemiştim, diğer fotolarını da biliyorum, park sensörleri mat siyahta çok sırıtıyor. hemde herkesin garajı mı var sanki, araçların %80'ı açıkta duruyor:)

bence herkse farklı renk söylemiş renk zevk işi mat siyah beya vs vs burda önemli olan kaplamanın zararının olup olmadığı benim tavsiyem şimdiye kadar yapan arkadaşaların fikrini söyliyeyim kesinlikle kaplat derim sökerken sıkıntı yok söktükten sonra sıfır gibi halini muhafaza ediyor veya eski hali nasılsa...

zaten kaplama olayı çıkalı çok yeni şu anda yeni yaptıranlarda bir zararı varsada görünmez belli olmaz.. bu işin zararı ancak 5-6 yıl sonra arabanın üstünden o kaplama çıkdımı anlaşılır..

kaplarken çıtalar tanpon kapı kulpları ızga v.s çok kurcalıyorlar imsanın canını sıkar. illede kaplatıcam dersen kesinlikle mat beyaz.

mat beyaz mat siyahtan 10 kat daha güzel ama matın modasıda bugun yarın geçer.

yeni favori bukalemun kaplama.

ana renk turuncu ışık açışına göre aston martin yeşili şeytan kırmızısı gibi renklere dönüşüyor.

Aynen katılıyorum. Ankara çukurambarda bir tane seat leon vardı. Orjinal rengi mor gözüküyoru ancak farın ışığında falan yanından geçerken yeşil oluyodu. Çok beğenmiştik bikaç arkadaşla ama heralde nazar değdirdik. Bikaç kişinin söylediğine göre geçen gün ciddi kaza yapmış :(

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1534582#post1534582

bu araç heralde

Son düzenleme:
Geri