Insıgnıa OPC

Valla açıkçası ben pek beğenmedim,araca laf yok zaten insignia,ancak yapılan işlemler basitleştirmiş aracı..Tampondaki siyah hava girişleri hiç mi hiç olmamış,Kadıköy dolmuslarında var aynılarından..Bari beyaza boyasaydınız? (Sanırım çıkarmışsınız onu,en doğrusunu yapmışsınız.)

Ön tampon altı da beyaz olsa daha güzel olmaz mı? Ve güzelim 20" jantların yerine aldıgınız jantlar bence araca gitmemiş..Son olarak da stoplar orjinal hali ile daha elit idi... Herşey kabul edilebilir de,stoplar cidden gitmemiş bu arabaya.

Tabiki zevkler ve renkler,sadece şahsi görüşüm..

Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Son düzenleme:
İnsignia ağır bir arabadır,modifiye gereksiz 'bence' öyle bir araç için...

Emeğinize sağlık,kazasız belasız kullanın.

çok güzel bir araba kazasız belasız kullanmanız dileğiyle yanlız düz kırmızı yapılan stoplar ve sonradan takılan jantlar arabaya yakışmamış basit göstermiş

Valla açıkçası ben pek beğenmedim,araca laf yok zaten insignia,ancak yapılan işlemler basitleştirmiş aracı..Tampondaki siyah hava girişleri hiç mi hiç olmamış,Kadıköy dolmuslarında var aynılarından..Bari beyaza boyasaydınız? (Sanırım çıkarmışsınız onu,en doğrusunu yapmışsınız.)

Ön tampon altı da beyaz olsa daha güzel olmaz mı? Ve güzelim 20" jantların yerine aldıgınız jantlar bence araca gitmemiş..Son olarak da stoplar orjinal hali ile daha elit idi... Herşey kabul edilebilir de,stoplar cidden gitmemiş bu arabaya.

Tabiki zevkler ve renkler,sadece şahsi görüşüm..

Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

:good: ama herşeye rağmen emeğe saygı kazasız belasız günlerde kullanın

Son düzenleme:
kazasız belasız kullan. Krom güzel gitmiyo gövde rengi olsa daha afili olur.

Araç güzel olmuş kardeş bence de zevk meselesi. Daha ekleyeceklerin varmı? Birde Tavan komple siyah mu yoksa sonradan mı?

Kazasız belasız...

verdiin resimlerde tamponda yanda hava girişi var ama avatar resminde yok bu arada arfarlar orjinalden mi kırmızı?kırmızı güzel durmamış orjinal jantları daha güzel duruyor

Bu aracın opc'sini bütün yaz DİDİM/MEDUSA önünde park halinde gördüm her hafta sonu iç geçire geçire baktım. Hatta nişanlım modifiye sevmez o bile bayıldı :) bu arda benim gördüğüm beyaz mat jantları vardı 20" olması lazım cok güzel duruyordu araçta.
Sizin aracınızda çok güzel allah kazasız belasız sürüşleri nasip etsin

Geri