daha nasıl olabilirki yaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her Cumartesi, gördüm özellikle saat 04:00 sularında felan direkt kapı girşinde hemde. çook güzeldi çookbana hiç denk gelmedi bu yaz medusanın önünde.. 6 ve cayman s sürekli oradaydı da opc yi görmedim hiç :S:S
Bu aracın opc'sini bütün yaz DİDİM/MEDUSA önünde park halinde gördüm her hafta sonu iç geçire geçire baktım. Hatta nişanlım modifiye sevmez o bile bayıldı bu arda benim gördüğüm beyaz mat jantları vardı 20" olması lazım cok güzel duruyordu araçta.
Sizin aracınızda çok güzel allah kazasız belasız sürüşleri nasip etsin
Bu aracın opc sini yazın görmeniz mümkün değil çünkü piyasaya daha yeni çıktı,hatta Türkiye'de henüz yok. İngiltere'de bile millet bekliyor almak için. Fiyat listesine bakarsanız insignia opc modeli olmadığını görürsünüz. Opc line'dir büyük ihtimalle. Beyaz mat jantları da yok opc'nin,hafif alaşım siyah veya gri renkte opc jantları var.
temmuz ve ağustosta paso medusadaydık barda falan kesin denk gelmişizdir seninle diyeceğim ama 2000 kişi arasında biraz zor aynı zamanda... aynı şeyi ben de söyleyecektim emre önce yazmış... opc alman plakalı falanmıydı diyeceğim ama o zaman avrupa satışı da yoktu :/ alkolun etkisiyle araçlar karışmıyor dimi murat
Valla arkadaşım Jant bu sabit bişi değil ya adam almıştır. OPC yazısı E-BAY'da zibil gibi olabilir hiç sorun değil. Belikde adam aracı yurt dışından getiritmiştir. Sonucda bu araç Medusanın önünde park halindeydi UMUT arkadaşımızın da dediği gibi 6 ve cayman s gibi araçlar park edebiliyor oraya Eeee buda büyük ihmal disko sahibinin veya dınısının dınısını olabilir diye düşünceler geliyor akla. Medusaya genelde dandik telefonumda gittiğim için resmini hiç çekemedim. OPC yazısına eminim ama
Kesin denk gelmişizdir. Ama dediğin gibi Medusa bu Abi Plakaya hiç bakmamışım Bu arda evet genelde alkol bünyede çoktu ama Hatun fazla içmediği için o sürüyordu arabayı ama muhabbeti her seferinde geçiyordu ne kadar güzel bir araba felan diye hatta o ara hatun araba alacaktı. Bundan alalım felan diyordu bende yok DEVE diyordum
Not: Gece Gece tüm yaz resimlerimi taracaksınız illa bana
Yahu dedim gece gece yazın ben bu kadar içtimmi yaaa diye teyit etmek hatuna sordum gece gece bana patladı.Opc line insignia üzerine Opc yazısıdır o halde Insignia Opc olması imkansız çünkü,hani abartmıyayım ama Ağaoğlu Opele gidip Opc istiyorum dese alamaz şu an
Konu ile alakasız ama Ağaoğlu demişken,dün gece otobanda gidrken soluma bir baktım ki Rolls Royce Phantom süzülüyordu AGA plaka Böyle enfes araç görmedim yav
Yahu dedim gece gece yazın ben bu kadar içtimmi yaaa diye teyit etmek hatuna sordum gece gece bana patladı.
Murat A.:
* bişi dicem sen yazın medusada bir araba vardı beyaz hatırlıyon dimi
*kapıda duruyordu
*ben opelin yeni arabası felan diyordum
*hatılıyonmu kıs
PınaR :
*evet aşkım
*hatılıyorum
Murat A.:
*afferim
PınaR :
*nolmuş o arabaya
*bana hediye mi alcan sevgiliciimm
*araba demişken yarın aydına gidiyorum senin arabanı alıcam haberin olsun. İşletmelere gideceğim
Murat A.:
*Babanınki ile neden gitmiyorsun
PınaR :
*yaaa canım sorma bugün çok yoğundun anlatamadım ben bugün babamın arabası ile duran arabaya çarptııııııım :'(
*ama çok kötü park etmişti adam
Murat A.:
*çok sağol yaa keşke bunu söylemeseydin diret alsaydın benim arabayı
*dikkatli kullan arabamı
YARIN İÇİN ARAMA DUA EDİN ARKADAŞLAR