İnsignia yı Test e gidiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ezgene eline, emeğine sağlık. Gittiğiniz yer Bayrampaşa mı? Yoksa Cevizlibağ mı? Bana Bayrampaşa gibi geldide.
Bayrampaşa

Ne ne kadar bölümümüze gelelim:)

metalik renk:1000 lira
Active select otomatik vites:4500 lira
sunroof:2000 lira
adaptif 4x4: 2000 motorlar için 6500 lira
Deri döşeme:3500 lira
Ergonomik ısıtmalı ,havalandırmalı spor deri koltuk:4600 lira
navigasyon paketi:2300 lira
18 jant:1000 lira
19 jant:1600 lira
20 jant:3000 lira

jantlar çok uygunmuş ya hele ki 18" olanlar!! 5x110 mu acaba ezgene abi biliomusun?

jantlar çok uygunmuş ya hele ki 18" olanlar!! 5x110 mu acaba ezgene abi biliomusun?
8J X18

5 bijon ama 110 mu 112 mi onu sormadım.

Gelelim sürüşe :) Malesef hayal kırıklığı.Ellerindeki aracı showroom a çekmişler ve bunu bildirmediler,ben oradayken satış temsilcileri hala potansiyel müşterilere randevu vermeye çalışıyorlardı.Araç yok,satışı yok:) Çok komik bir durum yani.İstanbul da Almanyadan gelen nar kırmızısı İnsignia varmış.KM testinde kullanılan araçmış.Ve alınan bir karar uyarıca belli bir süre test sürüşü olmayacak.Kriz şartlarında mevcut potansiyeli korumaya çalışıp merak uyandırmayı planlıyorlar.Opelin insigniaya verdiği önemi çok iyi anladım.Kızlar bile pervane etrafımızda.Oşunu sçylüyor ,bu şurayı da çekin diyor.:).Elemanlara kapsamlı seminer vermişler.AŞağıdaki ustalar bile Opel çok güzel yapmış diyor.Başka araçlar için bu adar dürüşt davranmıyorlar onuda belirteyim:)

Son düzenleme:
bilgiler için çok tşkler bende bugün gittim bayiye ama maalesef diğer bayide varmış burda yokmuş bende üşendim diğer bayiya gitmedim neyse önemli bi soruya geliyorum opellerde klasik olan eşya gözü sıkıntısı bu araçta da varmı

bilgiler için çok tşkler bende bugün gittim bayiye ama maalesef diğer bayide varmış burda yokmuş bende üşendim diğer bayiya gitmedim neyse önemli bi soruya geliyorum opellerde klasik olan eşya gözü sıkıntısı bu araçta da varmı
Hayır yok.Yan cepler çok geniş.Torpido yeterli ve soğutmalı,ön ve arka kol dayama mevcut.Arka kol dayama saklama bölmeli.Arkada 2 bardaklık önce iki bardaklık mevcut.Zaten sıkıntı ceken garip astracılar ve corsacılar.Vectra,zafirada bu sıkıntı yok.

Hayır yok.Yan cepler çok geniş.Torpido yeterli ve soğutmalı,ön ve arka kol dayama mevcut.Arka kol dayama saklama bölmeli.Arkada 2 bardaklık önce iki bardaklık mevcut.Zaten sıkıntı ceken garip astracılar ve corsacılar.Vectra,zafirada bu sıkıntı yok.

tşkler ;)

Arkadaşlar acaba Opelin Ankara daki bayilerinde de gelmişmi insignia bilgisi olan varmı bende bir gidip göreyim.

Arkadaşlar acaba Opelin Ankara daki bayilerinde de gelmişmi insignia bilgisi olan varmı bende bir gidip göreyim.

iskitlerdeki Opis te var onun için Opan vede Opal da da kesin vardır ayrıca Şaşmazın girişindeki Opis bayisinde de 17 sinde kokteyl i varmış oraya daha gelmemiş henüz

Eline sağlık Ezgene

bu bilgileri saklayayım, 5-10 yıl sonra hangi pakette ne vardı diye aramayalım :D Ancak o zaman müşteri olabilirim :)

Geri