İnsignia yı Test e gidiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herşey çok iyi.çalışılmış,opel ve taraftarlar begendik.dileğimiz kronik ve küçük sorunlar çıkmaz da şu araçlarda birileri zevkle biner..

ezgene harika bi calisma olmus ama son satira kadar surusle ilgili yorum bekledim yok bende test surusu yaptin sanmistim meger yapamamissin:) hayal kirikligina ugradim valla

Passat dış fena değil ama iç mekan görselliği halen yeterli değil. Ben anlamıyorum ne diye direttiriyor VW. İç mekan ticari araçların iç mekanı gibi. Segmentine ve araca yakışmayan bir iç dizaynı halen sürdürüyorlar. Bir anda Autoshow geldi aklıma. Yeni Avensis dediler. Meraklandık gittik baktık ve üzüldük. Dış kasa olarak yeni ama iç mekan hemen hemen hiç değişmemiş. Passat CC de aynı tablo ile karşımızda. Gerçi VW Scirocco ile de aynı şeyi yapmıştı. Dış tasarım gayet güzel ama iç tasarım nerdeyse bir Golf ile aynı. Yeni bir araç ortaya çıkarıldığında iç olarakta yeni bir şeyler sunulmalı. Yoksa aracın dışını tamamen değiştir. İç kısım eski kalsın. ( Ufak değişiklikler hariç ) Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz.

yazıları okudum süper bi inceleme olmuş teşekkürler ama resimler gözükmüyor.

Anlam veremedim.Kusura bakmayın yenileyemeceğim.Çok zaman alıyor.1 Buçuk gibi uyudum,sırf bu konu için.

resimlerin linklerini alıntı yöntemiyle görüp browser a yapıştırdığınızda görebiliyorsunuz ama aracın dıştan fotoğrafı yok maalesef

Geri