İnsignia yı Test e gidiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yaklaşık yarım saat önce show tv de yeni insignia reklamını izledim dünde canlı canlı kırmızı ışıkta gördüm :D Ayrıca reklam filmi almanya ve ingilteredeki ile aynı fakat vurgu ve tonlamalar onlarınki kadar başarılı değil...

darkmoon
"şenol yanlış anlama benimde fikirlerine saygım sonsuz ben gariban avuntusu derken seni kast etmedim genelleme yapdım hep böyle primieum klass daki araçları nedense ulaşamayınca bir kesim madem ulaşamıyoruz o zaman kötülüyelim küçük görelim zihnieti var ona itafen yazdım.."
:good:;):good:

Yaw reklamı bende izledim araç görüntüsü tesisler falan güzelde, senaryoyu daha önce dacia logan modeli için kullanmışlardı.böyle saçma bir senaryoya ne gerek varki.düzgün bir reklam filmi çekilmeliydi.beğenenler çıkabilir ama ben beğenmedim.taklit senaryo olduğu için.

ben sana ikinci reklamı söyliyim mi klasik opel taktiği aynı reklamı biraz makaslıycaklar son karede insignia resmi gelicek :D sonra arka fondan bir ses insignia yüzde %0 faizle 12 aya varan taksit koşullarıyla opel bayilerinde sizleri bekliyor.. :D :D

sonra gör bak pynir ekmek gibi satıcak araba :D klasik opel taktiğii bunu vectra yada omegaya yapmadılar opel nadir arabaya reklam vermişdir :D corsa astra birde bu insignia :D :D

bugün insignianın en ucuz versiyonunu test ettim..
çok konforlu, direksiyon ve vites geçişleri hoşuma gitti.. ayrıca 115 beygirlik motor olmasına rağmen sesi çok hoşuma gitti gayet sportif..
yalnız göründüğü gibi ağır gitmiyo yolda.. virajlarda yatmaya meyilli.. zaten arabaya yandan bakınca bayağ yüksek olduğunu görüyosunuz
gerçi flexride falan opsiyonu olursa bu sorun ortadan kalkar heralde...
el freni çok hoşuma gitti, frene basıyosunuz ve cam açma tuşu gibi bi tuşu aşağı yukarı hareket ettirerek kullanıyosunuz..
bugün saat 3 gibi test ettim.. bizden önce bi kişi test etti falan yani yoğunluk yoktu hiç.. haftaiçi mesai saati diye belkide.. bi ehliyet fotokopisini alıolar sonra tur başlıyo :D

arkadaslar ben almayi düsünüyorum ama korkuyorum okdar para veripte pisman olurum diye zaten alsamda sifir deyil de ikinci el 30bin km ye gelmis felan o sekilde alcam fiyat büyük oranda düsüyo astrayi öyle almistim ikinci sahibiydim adam 21.800 euro ya almis ben üc yasina ve 35 bin km iken aldim 13500

p30794321233804356ra7.jpg
[/URL][/IMG]

Insignia cosmo 2.0DTH

Preis€ 29.590FahrzeugtypVorführwagenErstzulassung12/2008AufbauLimousineGetriebeHandschaltungTreibstoffDieselHubraum1956 ccmLeistung96 KW (131 PS)Kilometerstand13 kmFarbeKARBONGRAU, METALLIC, metallicInnenausstattungStoff
haken.gif
Garantie
haken.gif
MwSt. ausweisbar yukardaki fotosu olan arabanin fiyati

Geri