invisibleagle'ın badi kitli korsası :)

Kapalı otoparka falan girince aydınlatıyor yeterince de ben zaten benimkileri sis farı olsun diye değil süs farı olsun diye taktırdım. :D

Emin ol benimki de süs farı da.Akşam angellarım görüksün diye sisleri de yakıp geziyorum.Malum aydınlatmayınca kaza riski var ya o bakımdan :)

Çok iyi olmuş .güle güle kullan.Bende corsa c tek kapı var.biraz kopya çekeceğim resimlerinden.Sarı renk otomobile ne yakışır acaba.

Kazasız belasız inşallah ...

guzel araç kazasız belasız cezasız suruşler ama bence daha geniş bi jant lazım bu jantlar yakısmamıs bence tabi zevk meselesi ;)

guzel araç kazasız belasız cezasız suruşler ama bence daha geniş bi jant lazım bu jantlar yakısmamıs bence tabi zevk meselesi ;)

Aslında en çok istediğim jant momo corse black'dı.fakat pahallı geldi zamanında.Şimdiki aklım olsa bi dakka düşünmezdim.Ama iş işten geçti artıgın :)

cok hoş zaten aracın allah kazadan beladan uzak tutsun da gün gelir bişeyler daha yapacagın olur jantlara el at ;) :)

maşallahh ya güzel olmuş abi angellar nasıl göstermiyormu gece ya.. bide pasta cila felan kaça mal ettin abi sen bu arada kazasız belasız kullan nazarlık kesin al...keşke şu buluşma yazın olsaydı da bütün siyah corsalar toplansaydık harika olurdu ya:D:D::D

maşallahh ya güzel olmuş abi angellar nasıl göstermiyormu gece ya.. bide pasta cila felan kaça mal ettin abi sen bu arada kazasız belasız kullan nazarlık kesin al...keşke şu buluşma yazın olsaydı da bütün siyah corsalar toplansaydık harika olurdu ya:D:D::D

Dostum angellar gece çok deli yanıyo da.Gündüz yandığı pek belli olmuyo. Dediğin gibi siyah corsa günü yapalım ne güzel olur :)

kazasız belasız, güzel araç.Siyah corsa abi, gerisi yalan! paran olduğu an, ilk iş jantlar :)

yapacaz siyah corsa günü hele bi yaz gelsin bende damlarım istanbula

Geri