mükemmel olmuş;ben kendim beyaz led ve direnç kullanarak tüm iç aydınlatmayı değiştirdim; gece görüntü gayet hoş ama foto çekince belli olmuyor; bu ledden ziyade ampül gibi bir görüntü vermiş;çok orjinal olmuş.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mükemmel olmuş;ben kendim beyaz led ve direnç kullanarak tüm iç aydınlatmayı değiştirdim; gece görüntü gayet hoş ama foto çekince belli olmuyor; bu ledden ziyade ampül gibi bir görüntü vermiş;çok orjinal olmuş.....
kırmızı ıbre ıs gormez ısıklanması lazım ben zor bela yaptım daha dogrusu pederle yaptık ama şekıl oluyosen de kesinlikle haklısın ama ibre sorunu biraz karışık gibi forumda biraz araştırmıştım en son bir arkadaş güç bela becermiş. acaba direk kırmızı ibre bulup alsam iş görür mü?
yalan söylemeyi sevmem mavi yakışmamış belkide resimden gördüğüm için ama beyaz led taksan bence daha güzel olurdu.
samimi davrandığın için teşekkürler... vw'lerin kadranlarında ve paneldeki butonlarında kullandıkları renkler çok hoşuma gidiyor biraz ona benzetmeye çalıştım