ışık açma düğmelerini LED ile aydınlatdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İLHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anlayamadım? biraz daha açık anlatırmısın .

yani demek istediğim her ışıklandırma projesinde rengi değiştirmek için dahi LED kullanılıyor. ( bu forumda bu işi yapanlardan bahsediyorum). Şu anda orjinalinde SARI olan ışık neden led kullanılarak farklı renklere döndürülüyor? Orjinal ampul ünü ( tabi eğer ampulle aydınlatılıyorsa) değiştirsek olmazmı?

öncelikle deyiştirmişken farklı renkde olsun diye yapılıyor
yine aynı orjinal renge yakın led lerde piyasada mevcut
led kullanmanın ayrıcalığı şu ,
en önemlisi ısı üretmiyor ve akım cekmiyor bolcana ve sıkca her yere konulabiliyor
ve renk ceşidi çok.
standart ampülerle anca eskisinin yerine yenisi konulur.

,

aynen öyle dediğin gibi reflekdörün uclarından ışık yansıma yapıyor

bende reflektörün uclarına kırmızı led bağlayarak olayı güçlendirdim.

peki bu ledlerin parlaklık seviyesi ayarlanabilir mi? standartları gece göze parlak gelip rahatsız ediyor mu?
ayrıca ampülü daha yüksek watt olanla değiştirme imkanı var mıdır?

Eline sağlık güzel oldu, bende yapmayı düşünüyorum ancak direnç konusunda pek bilgim yok ne işe yaradığını açıklarmısın ve mümkünse bağlantı şeklini.

bencede orjinal ampullere paralel ampuller bağlayarakta aynı işi çok daha orjinal bir şekilde yapabilirdin neden plastik cam parçası uydurdun ben ledleri kullanarak arkadaşında dediği gibi farklı tonda ışık almanı anlamsız buldum eline sağlık heves ve becerinle yapmışsın ama çok basit bir yöntemle halletmek varken bu eziyet niye

orta konsol

ilhan bey orta konsolda mı aynı renk yoksa eskisi gibimi..çok şık durmuş hayılı olsun ayrıca..

ibrahim kısmet

evet orta konsol bütün düğmeler ve teyp (car 400 ) de su an kırmızı renkde.

Eline koluna sağlık.

aynısını bende yaptım ilhan abi o far düğmesi kutusunun içi arap saçı gibi oldu sen bana göre daha profesyonel çalışmışsın helal olsun walla :D

Geri