- Konuyu Başlatan
aynısını bende yaptım ilhan abi o far düğmesi kutusunun içi arap saçı gibi oldu sen bana göre daha profesyonel çalışmışsın helal olsun walla
ne güzel işte bişeyler yapmışın, umarım istediğin gibi olmuşdur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynısını bende yaptım ilhan abi o far düğmesi kutusunun içi arap saçı gibi oldu sen bana göre daha profesyonel çalışmışsın helal olsun walla
yok abi söktüm sonradan yaa çok kalabalık olunca oturtma sorunu filan oldu
dostum bu isik olayi goreceli bi kavram.tabiki senin dedigin gibide yapilir ama dikkat et arkadas ne demis;hem ısı uretmiyor hemde cok az akim cekiyor.e bunun yaninda birde normal ampulun verdigi isikla ledin verdigi isigi karsilastirirsan aradaki kalite farkini bariz bi sekilde gorursun.sen anladigim kadari ile gorsellige pek onem vermiyorsun.o zaman isiklarini degistirmesende senin icin birsey farkedecegini sanmiyorum.bencede orjinal ampullere paralel ampuller bağlayarakta aynı işi çok daha orjinal bir şekilde yapabilirdin neden plastik cam parçası uydurdun ben ledleri kullanarak arkadaşında dediği gibi farklı tonda ışık almanı anlamsız buldum eline sağlık heves ve becerinle yapmışsın ama çok basit bir yöntemle halletmek varken bu eziyet niye