Işıkta cam siliciler/dilencilerden kurtulma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu taktiği aktif olarak kullanıyorum. Çok işe yarıyor. Birde eğer ışıklardaki vatandaşa posta koyacaksanız yeşile kaç saniye kaldığına dikkat edin. Eğer trafik sıkışık ise veya 20 saniyeden fazla varsa çok sert tepkiler vermeyin. Bunlar bölünerek çoğalıyorlar 2-4-8-16 şeklinde çoğalıyorlar :D Kapılar kilitlidir cam kapalıdır size zarar gelmez ama arabaya yazık. Arabalarımızı seviyoruz sonuçta hepimiz :D

cok ii yaaa

Bu taktiği aktif olarak kullanıyorum. Çok işe yarıyor. Birde eğer ışıklardaki vatandaşa posta koyacaksanız yeşile kaç saniye kaldığına dikkat edin. Eğer trafik sıkışık ise veya 20 saniyeden fazla varsa çok sert tepkiler vermeyin. Bunlar bölünerek çoğalıyorlar 2-4-8-16 şeklinde çoğalıyorlar :D Kapılar kilitlidir cam kapalıdır size zarar gelmez ama arabaya yazık. Arabalarımızı seviyoruz sonuçta hepimiz :D
Dünyadaki en yakın arkadaşım arabamdır :)

ben bütün içtenligimle dudaklarımı bükerek yok anlamında bi hareket yapıyorum genelde tutuyor tutmazsa camdan cıkıp bagırıyorum bu garanti tutuyor ama bir keresinde bagırdıgım bi sarhoş ışık yanınca şişe fırlattı arabaya allahtan gelmedi.

155' i arayıp bilgi verin arkadaşlar. Şu ışıklarda şöye şöyle oluyor bıktık artık gelin bunları ya götürün ya çaresine bakın deyin. Ben aynı şekilde 6-7 ay önce polisi aradım ve yer bilgisi verip yardım istedim. Ozamandan beridir hiç cam silici felan yok.

Süper taktik Bursada kullanıyordum, ve güzel bir posta koymuş oluyorsunuz aslında bunu yapınca:maden:

hep uyguladıgım bi taktik ankara da da iyi işe yarıyor. :)

geçenlerde benimde başıma geldi,ışıkta beklerken,ben muhabbet ediyorum arkadaşla ooo baktımki cama yapışmış neyse camı sildi(ben o arada camı açıyorum),(bozukluğum yoktu olsa verecektim),bozuk param yok ne yapacağız şimdi dedim,canın sağolsun abi dedi gitti...

Geri